- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Повече от объркана..
Здравейте.. Честита Баба Марта...
Така де нека да започна..
Аз съм на 16 и си имам приятел от почти 2 години, който е на 18..
В началото - не беше всичко идеално, не е като другите връзки.
С много зор, и много интриги ние започнахме скришом от всички да излизаме...
Това беше много голям проблем за нас. Накрая той ми направи напук и каза на всички, че сме заедно, с извинението, че вече нямал сили да се крие.. Добре направеното, направено, но стигна и до ушите на родителите ми.. Те въобще не бяха съгласни с това да ходя с него, но със стечение на обстоятелствата започнаха да го харесват. През наистина много дрязги и простотии сме минали с него само и само да сме заедно. НО ето, че дойде и момента в който аз започнах малко по малко да не го обичам толкова много. Няма друг, няма причина, просто започна прекалено много да ми досажда. Дори иска нещо от мен, което няма да му го дам скоро- (секс.. - аз съм си обещала, че след 18 години ще го направя, и той ако ме обича ще ме разбере, просто не съм готова).
Той ме обича прекалено много, показва го по дори вече досаден начин, води ме къде ли не.. Глези ме по всякакъв начин и аз го оценявам много. И аз се опитвам да му върна жеста. Толкова много го показва дори един път бяхме се скарали много жестоко и спа пред вратата ми (все се опитва да е максимално близко до мен). Трябваше чрез разбирания и т.н. баща ми да го накара да си отиде, но той не..
И аз много го обичам привързана съм към него, обаче това нахалство вече от него пристъпва граници... Казвам му 'нека да се срещаме и с други хора, не да късаме просто да си имаме време да размислим какво ще правим нататък..' а той ми отвръща, да не искам това от него, прекалено много ме обича не иска и за момент да остане без мен... Този човек не ме разбира за бога... Искам за момент да остана сама, да не ми се бърка в живота... Искам да изляза- той ме спира, казва да му отделя време за него...Я пак.. -- постоянно съм с него, какво иска повече от мен..
Исках да споделя с някой накратко връзката ми с него.. А и искам да чуя мнение какво мислите за него, защо постъпва така, добре обича ме, но защо не ми дава свобода... Дайте ми съвет какво да правя с него? Как поне малко да се отърва от него, или да го зарежа, но знам, че тогава ще стане още по страшно, няма да ме остави да спа в къщи.. офф.. моля ви за помощ..
Погледа, с който ме жадуваш ..
Тръпката, с която ме целуваш ..
Начина, по който ме докосваш ..