- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Как се прави тази прическа ?
Здравейте, искам да попитам някой знае ли как се прави тази прическа :
http://ladiesgallery.info/main.php?g2_itemId=13236
много ще съм ви благодарна)
There are 6 billion people in the world ..
6 billion souls..and sometimes..
all u need is 1..
човек вземи си 20 кинта и отиди на фризиор и без това ако ще я прави6 за 1 път няма да стане![]()
не ми се дават 50 лева, аз за моя си бал ще отида, ама на другия ден съм дама на приятеля ми и няма да ходя пак, искам да си я направя сама![]()
all u need is 1..
И какво Ти Харесва в тази прическа .. демоде е мисля отдавна![]()
``кАзФЪъТ кУчкА съМ бИла...тЪъпАа съМ бИлАа...нАглА сЪм билА...поВърхНОстнА съМ билА...кАзВат КФоО лИ нЕ...амА истИнатА е еднАаа...КойТу УбИждЪъ..зЪВиждАа``
Въпрос на личен избор, зависи от човека. За мен не е важно да съм като някоя чалга звезда или като еди-си-коя от някой турски сериал само защото 'така е модерно' . Важното е НА МЕН да ми харесва![]()
all u need is 1..
Бих Ти Препоръчала п0 модерна да си Направиш и не Вярвам да Искаш да си единствена ти в града с тази приеческаПървоначално написано от covergirl23
Разгледай какви Прически Си Прават Повечето Момичета например в училище И си Направи И Ти подобна :P
``кАзФЪъТ кУчкА съМ бИла...тЪъпАа съМ бИлАа...нАглА сЪм билА...поВърхНОстнА съМ билА...кАзВат КФоО лИ нЕ...амА истИнатА е еднАаа...КойТу УбИждЪъ..зЪВиждАа``
Млъкни пък ти вафличке. На нея така й харесва, що трябва да е като другите с права коса и вафлички в корените аууу.. просто не се сдържах.Първоначално написано от snekity94
иначе авторката имаш ли някви роднини или приятелки дето могат да ти я направят? или да провериш в някакъв сайт, аз незнам как става, не си правя прически много![]()
And the sky was all violet I want it again,
but more violet
more violet
hey, i'm the one with no soul
one above and one below ✿
Първоначално написано от snekity94
В училище?? И какъв е смисъла??? Това е бал за БогаИи да, целта ми е да съм различна от другите. Всъщност това целят повечето хора
Всеки човек е индивидуален все пак ...
all u need is 1..
SHEsaREBELxxx, поразпитах тук-там и може и да намеря една позната на позната.. бла бла, но реших да се поразровя и в нета, може някой да знае : ))
all u need is 1..
Ама Тъпо Я не Ми Пиши Така!!! :Първоначално написано от SHEsaREBELxxx
вафлички и обем в корените е 100000 пъти по хубаво от прическа стил на баба ми бала . Как Може Да Има Хора Като Вас Които са ВИНАГИ обратно със всичко
Аз съм харесвана за разлика от вас и това е важното :P
След като няма какво да кажеш по темата, спри да пишеш.
all u need is 1..
Лапето,набор 94 май не е наясно с модата при по-големитеТ.н. от теб прически "демоде" са на мода от около 2 месеца и са много подходящи за събития като балове,банкети и т.н.!!!
А и защо не се научиш да пишеш грамотно,а не да използваш главни букви където трябва и не трябваСмешна си!!!
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
И от кого си харесвана? От 13 годишните нямащи представа за света лапета?! Смешна си мила.Първоначално написано от snekity94
Виж какво надуФке, на нея и харесва и колкото да се дрищиш и да я разобеждаваш тя няма да си промени мнението, а и прическата не е демоде доколкото виждаш (ако въобще си успяла да видиш прическата), тя не е зализана а е топирана и това не мисля че е демоде.
П.Т. Не можем да разберем как се прави от тази снимка ако може да видим как стои и отзад.
Humans need fantasy to be human.
Ами аз търся сега насам-натам, ако намеря нещо ще постна ..П.Т. Не можем да разберем как се прави от тази снимка ако може да видим как стои и отзад.
all u need is 1..
Щом балът ти и този на приятеля ти са един след друг, защо не отидеш на фризьор за твоя и на другия ден ако не се е развалила много, само ще я пооправиш или поне докато ти я правят, ще гледаш да се научиш как става.
ами аз мисля да съм с различни прически 2те вечери, но ако не се е развалила много от моя бал и не успея да намеря друг вариант може и да отида със същата..Първоначално написано от Goddess
all u need is 1..
Мила авторке тази прическа е повече от страхотна.Дори да си призная я имам свалена на пс-то,защото адски ме грабна.Изглежда толкова проста,а същевременно е толкова изискана.И аз се чудя как стои отзад и,ако намериш моля те покажи. На мен ми трябва прическа с вдигната коса,защото роклята ми е с гол гръб и,ако е пусната ще се загуби ефекта,но не ми грабва окото нищо.
Не Съм Тръгнала да я УбеждавамПървоначално написано от ValLoveYa
Опитах се да и кажа че Никой не хода така ...но вие нее..трябва да сте "различни' - ДА - различни сте и смешни
![]()
в всяка тема изказваш дразнещото си комплексарско мнение,не се ли усещам колко си смешна...нито си оригинална с изказванията си ,нито казваш нещо умно ..предполагам,че си малка пикла избиваща комплекси в форума по простата причина,че никой не ти обръща внимание ..познах ,нали ?! Кажи ми кога ще настъпи деня в които ще освободиш форума от присъствието си ?!
Hostis Honori Invidia
Авторке ето,какво намерихЦЪК!!! Крайният резултат е малко по-различен,но с повече лак и тупиране ще се получи като на твоята снимка
![]()
Значииии Първо няма да ми нареждаш, защото ще пиша в темата колкото си искамПървоначално написано от covergirl23
и второ..опитах се да ти обясня че в днешно време НИКОЙ не х0ди С такава Прическа ...Има мн0го по хубави...може например да си изправиш Косата, или да я топираш или пък накъдриш ..и т.н
Мога Да Кажа Че От Внимание не Страдам и съм харесвана !Първоначално написано от Cucko0
А за моето присъстнвие в форума...ще Напусна Когато Аз поискъЪм :P![]()
това изглежда много лесно и е симпатичноПървоначално написано от 3oPuTy
дообре кифло ...
Hostis Honori Invidia
Мнооого ти благодаря!!! Това определено е идея, може и нещо по-интересно отзад, но на мен и този вариант ми харесва!!Първоначално написано от 3oPuTy
all u need is 1..
Ами разгледай клипчетата,които е качила авторката на това
Това също може да ти свърши работа
А и без проблем може да съчетаеш няколко идеи в една![]()