Цитирай Първоначално написано от snekity94
Цитирай Първоначално написано от bebzgirl
Цитирай Първоначално написано от bebzgirl
Цитирай Първоначално написано от Cucko0

Ама Тъпо Я не Ми Пиши Така!!! : вафлички и обем в корените е 100000 пъти по хубаво от прическа стил на баба ми бала . Как Може Да Има Хора Като Вас Които са ВИНАГИ обратно със всичко

Аз съм харесвана за разлика от вас и това е важното :P

.предполагам,че си малка пикла избиваща комплекси в форума по простата причина,че никой не ти обръща внимание ..познах ,нали ?! Кажи ми кога ще настъпи деня в които ще освободиш форума от присъствието си ?!
Мога Да Кажа Че От Внимание не Страдам и съм харесвана !
А за моето присъстнвие в форума...ще Напусна Когато Аз поискъЪм :P

ЕЕ тва ако не е кифлата ... ;ддд ... Миличка сс всяко мнение повече и повече комплекси избиваш ... не знам дали целта ти е да си смешна ама определно го постигаш ... ;дд ... живей сс илюзията че си харесвана ии спри да пишеш тъпи мнения ... като гледам никой не ти ги и иска ...
Абее кфа е тая кифла за к0ято всички пишете някой ще ми обясни ли..
И да ти кажа Не Живея С Илюзия че съм харесвана защото момчетата биха харесали добре изглеждащи момичета като мен..вместо злобни като вас
И ти как разбра че ние не сме ,че ми е адски интересно ;дд. ... :Д Aбе кво изобщо се занимавам ;дд
Някои от вас м0же и да са хубави :P Но хубавките мълчат по принцип и не се карат с мен ..А тези който Не са..Се дразнят
Моля те, недей да съдиш по външния вид. Пък и ние няма как да знаем как изглеждаш, така че и да си хубава, няма как да ти завидим.

И също така, ако може да пишеш по темата, може да предлагаш по-модерни прически, които са подобни на това, което иска авторката. Не, че ти нареждам, просто темата става твърде дълга