.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 82 от общо 82
    Дадоха ти доста клипчета за прическата, която искаш. Мисля, че са били от полза. Колкото до тази приставка, и аз я бях видяла преди време точно от този форум, интересно ми е за колко пари си я взе?
    Иначе миналата година и аз бях дама на приятеля ми. И тъй като с вдигната коса не се харесвам, ако изключим може би само небрежните кокове, които си правя за училище, и избрах ето този вариант:
    http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...7_349657_n.jpg
    http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot..._3887064_n.jpg

Колкото до снекито... Даже не знам дали си струва да коментирам. Още с първите й мнения, които прочетох, веднага ми дойде на ума, че това е кифлата с поредния рег тук. Не искам да се заяждам, за това само ще кажа - всеки носи това, което му харесва. Не е нужно да тръгваш да обвиняваш този и онзи, кое било бабешко и кое - "модерно". И това, че ти сега си открила вафличките и топирането, не значи, че са нещо "ново". Само за сведение ще дам пример с едни момичета от моето училище. От един клас са, 11 ако не се лъжа, но няма значение. И трите са с еднакво дълги, боядисани в черно коси. Еднакъв буквално кафяв тен от солариума. Еднакви прически ( идеално изправени) всеки ден. Еднакво облечени ( кажи-речи ). И еднакви безизразни физиономии всеки път, когато ги видя. И сега, ако ми кажеш, че те са модерни и "уникални"...

До авторката - сподели какво ще направиш в крайна сметка, защото ми стана интересно!

според мен ще е най-добре да отидеш в салон да ти я направят ...covergirl23много си зле :X ебати злобaрката като и харесва прическата ще си я направи..тебе кво те бърка

според мен ще е най-добре да отидеш в салон да ти я направят ...covergirl23много си зле :X ебати злобaрката като и харесва прическата ще си я направи..тебе кво те бърка

Lorein, взех си ги от кауфланд за 1,99 ако не се лъжа. Съвсем случайно ги видях. Придържам си се към прическата, благодаря на всички за клипчетата и инфото, много ми помогнаха : ))

shokoladd, нямам идея за каква прическа говориш, явно си се объркала
    There are 6 billion people in the world ..
    6 billion souls..and sometimes..
    all u need is 1..

Повече от фен Аватара на flower757
    Град
    Страната на мечтите...
    Радваме се , че се намерила нужното . Айде приятно изкарване и на двата бала!

Цитирай Първоначално написано от flower757
    Радваме се , че се намерила нужното . Айде приятно изкарване и на двата бала!
    благодаря
    There are 6 billion people in the world ..
    6 billion souls..and sometimes..
    all u need is 1..

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Защо ли не се учудвам, че докато вие се занимавате с някакво кифленце, създателката на темата вече сама си е разрешила проблема.
    Тъпи, комплексирани хайтарки има навсякъде.. научете се да ги игнорирате. (тука модератори липсват ли)

Авторке, прическата ти е супер.. въобще не трябва да ти влиаят излишните кифленски коментари в тая тема.
    Стискам палци прическата и на двата бала да е идеална :P

snekity94 .. продължавай да си гориш нон стоп косата .. дано до бала ти да са ти останали 2 косъма на които да си "туриш" вафличките.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си