- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Ампули за коса
Някой ползвал ли е за растеж на косата и как я нанасяте?
Ползвала съм подхранващи. Ще те излъжа за марката. Нанася се само в корените, на измита, но не много влажна коса и то не по много, защото омазнява. Аз лично изсипвах малко по малко от съдържанието в ръка и с пръсти втривах в скалпа. По удобно ми беше с наведена надолу глава, защото така косата не ми пречеше много.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
^ и имаше ли ефект
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Аз четох за ампулите Denise с плацента,те са за растеж,били много добри и имало ефект,на фирма Биофарма са производство,и имало и такъв шампоан,та тея дни се чудя дали да не се разходя по аптеките и да видя дали ще ги открия.
Да, определено. Цъфтежите намаляха и "скубенето" също. Но след около 3-4 месеца при ползване 2-3 пъти седмично. Сега вече ползвам друга козметика за коса и нямам нужда от допълнително подхранване, но при постоянство ампулите наистина помагат.Първоначално написано от mynichka
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
TheBeliever, благодаря ти![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Използвам за подхранване на Rene Furterer. Използват се веднъж седмично. Много съм доволна - наистина мога да кажа , че тези ампули си заслужават. (: И косопада ми спря от тях , и косата ми се съживи, и по-лъскава стана , и всичко по-по-по. Препоръчвам ви ги.
Ок.
Вчера питах в една аптека за ампулите Денис,но ги нямаха,ще потърся на още места,дано ги открия.
една приятелка беше ползвала ампулите на Revalid и й подействаха доста добре, а косата й беше къса и от тях не само се ускори растежа ами и тя имаше проблем с косопада и той спряаз също ги ползвах известно време и се отразяват мн. добре на косата
![]()
Want you to make me feel like I'm the only girl in the world
Like I'm the only one that you'll ever love
Like I'm the only one who knows your heart
Only girl in the world..
^Чувала съм и добри и лоши отзиви за Ревалид и затова за сега няма да прибягвам към тях,ще потърся първо другите и ако не се намират,ще си купя други.
Намерих ампулите на Denise и шампоана на тая марка с плацента,и тея дни ще си ги купя.10 ампули са 13лв.![]()
оууу много евтино.. мене ми предлагат ампули 3 лв броиката ама са от фризирка.. иначе ти къде ги намери тези в аптека или в козметика ?
на мене много ми заздравиха косата, но докато ги позвах тя изглеждаше винаги мазна и сякаш влажна >.<
always late but worth the wait!
Ехаа навих се да си ги взема.А мога ли да ги ползвам заедно с хининова вода, защото съм си всикнала с нея или не е препоръчително? смисъл къпя си косата 2-3 пъти в седмицата, 1 път ползвам ампула, другите 1/2 хининова вода