.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Офффф, срaм ме е... / Хелп темa

3дрaвейте.
    (съжaлиaвaм 3a тъпите грешки, но клaвиaтурaтa ми се рa3вaли, нaдиaвaм се дa ме рa3берете :] )
    Ta, моми4е съм, нa 15. Имaлa съм връ3ки, дълги и крaтки, но вси4ки те 3aпо4вaхa със 3aпо3нaнство от стрaнa нa мом4ето. Рa3бирa се, не ми е 3a пръв път първa дa хaресaм ниaкое мом4е, но ниaкaк си искaм a3 дa мaпрaвиa първaтa крa4кa, 3aщото рa3брaх, 4е още ниaколко моми4етa го хaресвaт..
    Тa въпросът ми е, aко отидa при него и се 3aпо3нaиa, кa3вaйки му кaк се кa3вaм, блa-блa, 3a кaквa ще ме помисли: 3a ниaквa курвa, коиaто се миaтa нa всеки срещнaт или 3a пе4енa.. готинa? ;д Смис, срaм ме е ниaкaк си, понеже не съм го прaвилa преди...
    Mолиa, помогнете ми и aко тaковa, кaжете кaкво дa му кaжa, 3a дa се 3aпо3нaем.
    Мерси предвaрително. :]

Мега фен Аватара на GD
    Град
    Варна морето сините вълни
    Ами до колкото те разбрах искаш да се запознаеш първа и да заговориш момче. Ами лично на мен такива момичета ми харесват и даже няма да те сметне за поредната курва. Напротив ще те сметне за много готин и отворен човек.

Град
    София
    Няма нищо срамно в това момичето да направи първата крачка в днешно време.Бъди по-смела и действай.

Мерсии, всъщност достa хорa ми го кa3вaт... може би ще съберa сили, дaноо

Ъмм, сaмо още един въпрос:
    Дaли ще е тъпо, aко му поискaм приaтелство във фейсбук и оттaм дa 3aпо4нa дa му пишa?

Голям фен Аватара на Phobiaa
    Няма да е тъпо,действай!
    Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса.

Град
    София
    Това е глупаво.
    Ако ще действаш,то нека бъде очи в очи.

Хах, аз знам коя си.. ( разпознах те по писането и ника ти ;д )

Както и да е.. та..

Едва ли ще те помисли за курва.. по - скоро ще те помисли за готина и печена, не виждам от какво може да те е срам..
    The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow

Фен Аватара на saskou
    Град
    Bourgas
    Порасни първо.
    да слуша

Ако пък толкова те е срам накарай някой да те бутне в него. При мен винаги действа.

Мега фен Аватара на iveetyy
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от miminko
    Не знаех,че желанието за запознанство означава,че си к***а...
    Стига с тея фейсбуци,скайпове и смс-и,очи в очи.
    Много вярно.

Е определено когато отидеш да се запознаеш с него няма да си каже " Леле, баси к****та, как може да дойде да се запознае с мене " ..
    Според мен първо се запознайте на живо, после ако искаш му искай приятелство във фейсбук и започнете писаниците или както искаш.. но дръж на това запознанството да е на живо. : )

Град
    Пловдив : )
    Дам.. не мисля,че има проблем първа да се запознаеш с някой... Аз първа се запознах с моя приятел... но вече 5мес. сме заедно и сме си супер щастливи ) .. Просто отиваш право при него и се запознавате ) ... Иначе може да пропуснеш най-красивата любов,която си имала до сега .. ,кой знае
    Ohne dich kann ich nicht sein...

Повече от фен Аватара на kinkygirl
    Град
    stara zagora
    щом те е срам помоли някой ваш общ приятел да ви запознае кво толкова? а ти спри с тоя срам защото няма да ти донсе нищо хубаво! относно запознанството при положние че ти направиш 1та стъпка:няма нищо притеснително!едва ли би си помислил нищо гадно за теб?! айде успех и действай!

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Действай и не се притеснявай.

Давай смело!!Няма да е тъпо,ще те помисли за готина и печена ако отидеш при него и го поканиш на среща примерно..няма от какво да те е срам

I remember your name crying in a rain
    When you left and close my door
    I remember myself in my emptiness
    Waiting for a special call…

Eric <3 Pam <3 Jessica <3 True Blood <3

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Една клавиатура ще ти излезе към 20 лв, купи си
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Флиртувай с него, подразни го, намекни му нещо, ще те помислят за такава каквато самата ти се имаш, и каквато позволиш.
    Най-пухкавия
    LOVE Най-Пухкавата (H)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си