Може да ви се стори тъпа темата, но ми е интересно сега, през зимните месеци, колко често си взимате душ. Темата идва и от това, че родителите ми често ми правят забележка от рода на "Зимата хората се къпят 2 пъти, а ти - всеки ден (преувеличават тук, ама то кой не преувеличава)", докато при мене нещата стоят на 4 пъти - вторник сутрин, преди да тръгна на даскало; четвъртък следобед, когато се върна от даскало; събота сутрин преди да изляза навън с приятели и неделя късно вечер точно преди лягане - и това било много често. Общо взето се къпя по такъв график, какъвто изброих При вас как стоят нещата - колко често влизате в банята през студените зимни месеци?
Надявам се да се получи интересна тема. Бих добавил и въпроса какво обичате да правите под душа, ама това пожелание .. обичате да си пеете ли, да мислите за някакви свои работи или нещо друго? За себе си бих могъл да кажа, че когато вляза в банята обичам да размишлявам сам със себе си за това, което ми се е случило .. някак си успокояващо ми действа. А и ако опитам да пея често някой от нашите ми прави забележка "Много фалшиво пееш, пробвай с някоя друга песен"