.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 26

Помощ?!Неочаквано се влюбих в .. най-добрата си ПРИЯТЕЛКА!

Моля ви,някой да ми даде съвет.Не знам какво да правя.Историята е следната - напоследък бързо се сприятелих с едно момиче от класа ми,станахме най-добри приятелки.Проблема - май я харесвам..не знам как стана,извъднъж започнах да гледам на нея по друг начин.Подлудява ме и факта,че харесвам и едно момче,той май също ме харесва,но не мога да спра да мисля за приятелката ми.Ненормално е,знам,че звучи странно,но това е.Мисля си,че е заради бързото сближаване и заради възрастта ( на 14 съм ) и все още не мога да кажа на 100 % какво чувствам.Вие как мислите?

Лично аз не смятам,че съм обратна Всимсъл,не съм тръгнала да я опипвам и да правя намеци,просто я харесвам и й имам страшно голямо доверие.Дали ще мине според вас? Ако някой е бил в подобна ситуация да помага. :P

Дишай дълбоко.Не си влюбена.
    Между светофарени спомени лутам се и в тетрадки с увехнали цветя намирам себе си..

Според мен, по-скоро не можеш да разграничиш приятелската обич от обичта към любимия. ; ) По-добре пробвай с момчето.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Скандален пример за аватар от модератор.

Потресът ми е пълен.

I support gay marriage, if both chicks are hot.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Град
    София
    бъркаш приятелската обич с друго
    Точно.

miminko, виж сега,не се пиша хомосексуална и съм много далеч от мисълта да тръгна да се целувам с приятелки.И другото - станахме много близки за по-малко от месец.Тя започна да "движи" само с мен,да ми споделя много лични неща,да се дължи по-свободно пред мен,отколкото пред другите и явно наистина съм объркала приятелската обич с онова другото Но като не съм го чувствала преди мисля,че си е съвсем нормално отначало да съм объркана.Аз и затова казах,че я харесвам и й имам доверие,а това,че съм писала влюбена в името на темата - моя грешка.Сигурно и някой от вас е бил в нещо такова,та се сещате за онова странно чувство,когато осъзнаеш,че 5 минути си зяпал някой.Е аз се хващам,че я гледам по 4-5 пъти на ден.

Благодаря за мненията,помогнахте ми малко да се успокоя.

Супер фен Аватара на againstyou
    Град
    Несебър ;]
    Цитирай Първоначално написано от miminko
    Като почнете да се пишете хомосексуални на по 14 и да се целувате с приятелки не знам къде ми бъркате... Не си влюбена-или си въобразяваш и както ти казаха- бъркаш приятелската обич с друго, или просто хормоните те тресат и нещо си се объркала... И за колко време точно станахте най-добри приятелки?
    Хаха да бързат да опитат от всичко,бе.

Мега фен Аватара на sasha_90
    Бъркаш понятията.Просто ти е приятно да си с нея,но това не означава,че си обратна.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от miminko
    не знам мода ли е,какво е, но всички момичета изведнъж почнахте да се съмнявате в сексуалността си .
    ^^
    Както на времето беше 'ритуал' Емотата ,онези с дългите перчеми като на малките кученца..та тия сред тия емота беше станало модерно да си режат вените...

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    Аз тамън минавах на емо и вече не е модерно.

какво е модерно вече?

и last.fm-ец

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    надявах се да не се окаже лезбийство.

Поне съм частично модерен. Имам шанс в дискотеките.

и last.fm-ец

Тва е само временно увлечение...тресе те пубертета много здраво

I remember your name crying in a rain
    When you left and close my door
    I remember myself in my emptiness
    Waiting for a special call…

Eric <3 Pam <3 Jessica <3 True Blood <3

Надявам се,защото .. тя не е подходяща за мен ;dd Ми явно сега така е модно,всички да имаме някакви такива съмнения,но сме малко момичетата,които наистина чувстваме нещо такова.Другите се правят на готини,защото "видиш ли, го имало тва в някое си сериалче и дай ся да пробваме как ще ми стои да съм обратна" ;d остава ми само да се хвана по-сериозно с момчето и да се отдръпна малко от нея,мисля,че ще проработи,но най-вероятно ще повлияе на приятелството ни.
    What is the right thing to do,when you realize you don't belong to anything around you? Face the problem? Or just run away?! .. [авторско]

Повече от фен Аватара на bloodyred
    Всеки е привързан към приятелите си, нещо си се притеснила, спокойно ;]
    Да съм казала, че отказвам се?!

Мерси на всички за коментарите,обаче има и друго.То всъщност оттам ми идват съмненията.Понеже и двете като се разхилим и почваме да се лигавим и да говорим каквото ни дойде на акълите,тя преди време беше казала,че е гей,а оня ден нещо ме хвана през кръста и да ми казва,че е влюбена в мен.Да,разбирам,на шега е,обаче ми става още по-странно като прави така.Абе как да обясня..приятно ми е,като дойде до мене и почне нещо да се лигави или да ме хваща така.Точно това е проблема.Та това включва ли се към приятелската обич?
    What is the right thing to do,when you realize you don't belong to anything around you? Face the problem? Or just run away?! .. [авторско]

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Не

Ако стане нещо между вас - много хубаво, само да не си преебете приятелството .

Това, че евентуално може да те тресе хормона, или , че е някаква мода, както обясняваха преди мен , не значи, че не трябва да се опита .
    Омаловажаването на ситуацията и чувствата ти не е уместно.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Знаех си! Силно се надявам да е от хормона,защото самата аз съм леееко против подобни изпълнения.Не че имам нещо против гейовете и лесбийките де,но не ми харесват такива "опити" за по един път.
    "Ако стане нещо между вас" - че какво ще стане,тя само се "ебава" с мене и прави някакви ненормални намеци,обаче нещо и тя май не знае какво има предвид.Не знам вече какво да мисля.Все още има шанс да е приятелка обич,защото то попринцип си ми е хубаво нали така да си се гушкам с най-добрите си приятелки (и не мисля,че това ме прави обратна ;d),но с нея е маалко по-различно.ОФ,не знам.Аз ще си карам по моя си план,да се отдалеча от нея,та да видя,ако спра да чувствам това,значи просто такова увлечение.Ако стане по-зле,значи съм си такава и трябва да го приема..ноо като сравня това,което е с момчето,възможността да съм лесбо е малка

чувстваш я близка за това, не си обратна

Повече от фен

Re: Помощ?!Неочаквано се влюбих в .. най-добрата си ПРИЯТЕЛК

Цитирай Първоначално написано от ann321
    Моля ви,някой да ми даде съвет.Не знам какво да правя.Историята е следната - напоследък бързо се сприятелих с едно момиче от класа ми,станахме най-добри приятелки.Проблема - май я харесвам..не знам как стана,извъднъж започнах да гледам на нея по друг начин.Подлудява ме и факта,че харесвам и едно момче,той май също ме харесва,но не мога да спра да мисля за приятелката ми.Ненормално е,знам,че звучи странно,но това е.Мисля си,че е заради бързото сближаване и заради възрастта ( на 14 съм ) и все още не мога да кажа на 100 % какво чувствам.Вие как мислите?

Лично аз не смятам,че съм обратна Всимсъл,не съм тръгнала да я опипвам и да правя намеци,просто я харесвам и й имам страшно голямо доверие.Дали ще мине според вас? Ако някой е бил в подобна ситуация да помага. :P
    Привличане вследствие от пубертета. Виж, ако беше по-голяма една тройка да направите щеше да е добра идея.
    МОМЧЕ

Ще ти мине... ! По някога на тазио възраст всички бъркат силните приятелски чувства с влюбване,но няма страшно.. иначе всяко момиче има своя "лесбийски период" .. Аз например имаше един период,в който с най-добрата ми приятелка се целувахме и така се учехме да се целуваме по-добре ;д

Иначе винаги съм се чудела какво ли ще е да спя с момиче ;дд ... Но смея да твърдя ,че съм СТРОГО ХЕТЕРО!!!! Просто.. любопитство ;д
    You know my motivation..Given my reputation..Please excuse me - I don't mean to be rude.. but tonight I'm f*ckin' you!

;д Е добре,не ви ли е странно после като мине тоя период?! На мен би ми било супер странно.Все едно сега да целуна това момиче и после всеки ден ще я виждам и винаги ще се сещам.Някак странно..
    А вие кво мислите,кво да направя,за да ми мине по-бързо?Не искам да си развалям прителството с нея,но усещам,че ако остана толкова близка с нея,ще е по-трудно да ми мине..не знам вече,толкова е странно.Дано да мине скоро,защото вече почвам да си мисля глупости как да й кажа и такива неща..

Голям фен Аватара на InloveAgain
    Град
    in Wonderland .. (:
    Боже .Не се излагай да тръгваш да й казваш.За годините ти е нормално това нещо,успокой се ще ти мине .

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си