- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Спам разговорник
Темата леко се позатри.
Ta - много мразя хора, които не си правят труда да отговарят на мейлите дето им пращам. Само ми създават работа да звъня телефони и да се разкарвам...
...
Хубаво, че поне имаш как да ги намериш...
Ако ви делят три държави, не е така. И просто си увисваш. Понеже някой е мърда и му липсват работни навици.
активизъм/превенция; писане; музика
има вече пусната една, ама цял ден на никой не му се коментираше явно, а е прегеладана 70 пъти![]()
То намирането не е толкова лесно, но щото някои го мързи да напише 2 реда, трябва да занимавам други хора и да обикалям от врата на врата.
Пълна гняс!
А да имам и добра новина. Купих си матрак![]()
Щото ми е дебел гз съм го позахабил тоя и е пропаднал![]()
Всъщност си беше време де.
...
Кой остана в тоя форум да модерира?
Да знам от кого да се плаша.
мразя нетолерантни към пушачите непушачи, въпреки че съм непушач. щом това не можеш да изтърпиш у приятелите си и ги караш да не пушат около теб, то за какви романтични отношения си говорим..
^ невероятно становище.
имайки същата логика, мога спокойно да кажа: къде изчезнаха чувствата, след като приятелите ми не само не се интересуват от собственото си здраве, но се стараят да увредят и моето.
даже тежи повече.
И ти като нас си просто келеш...
Първоначално написано от w0sh
ArrowsOfDeathосновно...
може да им се мръщя и като ми направят пица, защото е вредна за здравето. да не говорим, че и коли карат..Първоначално написано от HoldFast
имаш ли приятели, които пушат, и как процедираш?
Пуши кypац!
викам аз!
...
да бе майна, никой не ебaвa мойта тема... ти що не си модератор вече?Първоначално написано от shadow4e
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Ти пък за всяко нещо ли си контра, не мога да разбера?Първоначално написано от Deadlock
Аз пък мразя пушачи, които си мислят, че целият свят им е длъжен...
Лично аз всичките ги изтиквам да пушат на терасата. Студ, не студ - това е.
Не да ми омирисват всичко.
Единствено в заведения правя компромис, ама по принцип не би трябвало, защото те във всички случаи вредят на мен повече, отколкото аз на тях.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Мда, аз останах основно. Иначе да те питам, w0sh, можеш ли да ми кажеш каква е разликата между психологическа и психиатрична експертиза?Първоначално написано от amk933
Audio ergo sum
Искам оръжие!!! Ако може и разрешително към него!
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Ами психиатричната експертиза може да покаже, дали са на лице някакви психози и неврози, както и други патологични състояния на психиката.
Психилогичната експертиза може да набляга повече на ежедневните фактори, които влияят над действията ни като например ниво на стрес, ниво на конфромизъм, агресивност.
Такива неща.
И аз, и аз!Първоначално написано от kalpazanka
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Утре ще спя и ще стоя на топло... ънбилийвъбъл...
Пък тва време ме депресира, а и смята още 2 седмици да си остане такова... не, аз в момента не живея, на автопилот съм, нямам пари, студено ми е, сдух сдух сдух :/
zloto, кой е тоя къдравия в подписа ти?
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
^ Robert Sheehan, а гифчето е от сериала Misfits.
а ти имаш желание да ми споделиш, че не те кефя? :ДТи пък за всяко нещо ли си контра, не мога да разбера?
Обвързано с втория ред ще ти отговаря - ЛейдиДи.Първоначално написано от w0sh
Щото, майна, и аз напуснах преди два дена. Сега можеш спокойно да се кандидатираш, току виж те избрали.да бе майна, никой не ебaвa мойта тема... ти що не си модератор вече?
Не се вкарвай във филмаПървоначално написано от Deadlock
![]()
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Модераторското същество миминко днес за пореден път ме изумява с избора си на нов аватар, където съвсем естествено рекламира задника си на непълнолетни личности. Не че съм очаквал да се сблъскам с интелигентна и ерудирана личност де.
Йеах.
Морал.
няма смисъл...Първоначално написано от shadow4e