- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Спам разговорник
ти и на родителите си не си удобен сигурно ама...
пък и кво В.М.Д.Ф.Н. тебе всеки те реди в тоя форум.
то густо, то пусто
Въоръжен обир със заложници в сливенска банка
Бандитите простреляха сотаджия, твърдят очевидци
Въоръжен обир се извършва в момента в банка в Сливен. От полицията съобщиха, че престъплението е започнало в 16.00 часа. Нападателите все още са в централния клон на "Инвестбанк" за Сливен, където държат заложници. Повечето от пленените са служители на финансовата институция.
Очевидци разказаха пред БЛИЦ, че един от общо двама или тримата маскирани бандити е прострелял сотаджия. Екип на "Бърза помощ" го е откарал в тежко състояние в МБАЛ "Д-р Иван Селимински". Самият клон е със загасени светлини и полицаите нямат никаква видимост.
Офисът на банката се намира точно срещу сградата на Областна администрация в центъра на града на 20 метра от пешеходната зона. Целият централен район на Сливен е отцепен от полиция.
Май днес ще излизат момчетата от маскения бал...
Само дето този път няма да е предварително режисирана акция с готино име.Първоначално написано от Rorschach
Интересно, дали Бойко и Цецо Апартамента са на път вече...
...
http://www.top-obqvi.com/подарявам-т...222721adv.html за чистокръвни няма да са,но се чудя дали не е някой тъп майтап...
подкрепа за момчетата които действат в банката в Сливен![]()
Когат съм в 500 SL съм весел ..
със сигурност не, но ти си единствения, който ходи по купони с лаптопа...Първоначално написано от Barathrum
Ситуацията в Сливен става все по-"филмова". Има ранен и откаран с линейка.
Да се надяваме да няма жертви.
...
Ненормалници, какво са си мислили, че става за секунди и ще се измъкнат бързо-бързо.
Не знаеш, какво са си мислели. Вероятно са планирали да предотвратят натискането на паник-бутона. Със сигурност са искали да се мине без стрелба. Така че плана се е объркал вече това е ясно.Първоначално написано от shadow4e
Факт е, че са имали и вътрешна информация за банката (знаели са, че идват много пари), та вероятно са знаели и за разположнието на паник-бутоните и тн.
...
Е, те паник бутоните трябва да са на достатъчно достъпни места, така че да успеят бързо да се натиснат, нали това им е целта.
Така е, обаче ако ти насочат пистолет в главата и ти кажат "натиснеш ли бутона - мъртва си", ще го направиш ли?Първоначално написано от shadow4e
Може да го е натиснала още щом са влезли - ако са били с маски примерно...
...
Поне в днес.бг, пише, че при нахлуването са простреляли, но не съм сигурна дали имат предвид буквално с влизането си.
Паник бутоните в по-малките банки обикновено са в охраната, под формата на дистанционно, което държат под ръка.
А по радиото си промениха сведенията отностно състоянието на простреляния буквално 3 пъти.
И ти като нас си просто келеш...
след като нещата се завъртят на 360 градуса, краставицата има 99,999999% вода, да не си забравите хавлиите ?!?
veni, vermini, vomini
Нека им беее. Инвестбанк и Сибанк са най-големите перални за пари на днешното правителство. Инвестбанк и Сибанк са банките в които се превеждат всички бюджетни плащания.
Петя Славова и Цветелина Бориславова (жената с която живее на семейни начала Бойко Борисов) са най-богатите жени в България с недоказани парични средства.
Точно в случая Славова го отнесе шъ знайш...Първоначално написано от SemperArdens
![]()
...
Похитителят е предявил следните искания:
1. Цената на бензина да се свали до 1.60 за литър
2. Франция да прекрати бомбардировките над Либия
3. Да върнат Мелодия На Годината и Къци на екран
Тоя е някакъв психично-болен...Първоначално написано от SemperArdens
...
ахахахха, мислех да спра да пиша ама това ше ми е последният постПървоначално написано от sofia1914
Фюрера би те заплюл ако беше жив, да не говорим че ти въобще ама въобще си нямаш представа от национал-социализъм, дори си срам за НС-тите. Как въобще можеш да споменаваш името на Хитлер при положение, че ако ти кажа да изброиш основните принципи на нац.-социализма ше отвориш гугъл веднага... що за малоумен смешник си, събрали се група от 20 малоумника, влезли в метрото с маски и си блъскат главите в стените и ше ми говори за НСПовечето от постовете ти са в пълен разрез с НС идеология бе, поза... Нема по-голем неадекватник в целия форум, честно
Боже, прибери си вересиите. Най-доброто което можеш да направиш е да си заровиш главата в пясъка като щраусите и да не се показваш докато си жив.
Не ми отговаряй, изобщо няма да следя темата вече, изложи се достатъчно
Първоначално написано от CanisDirus
това не е потвърдена информация!
нищо не знаят май и те. всякакви информации кой какъв бил, кво било... ма нищо чудно да е такъв, некъв задлъжнял тука на местните мутри с 8949864946 борча, без 2-3 лева за доза херц ..Първоначално написано от Barathrum
да не говорим, че вече 6 часа сигурно 200-300+ човека стоят и си дъвчат дъвката и не се предприема нищо, не знаят кво да правят ли .. ? не са ли тренирани, обучавани? ами ако тоя беше почнал да избива заложници на всеки кръгъл час, примерно?
накрая ще го изкарат за пред хората точно надрусан/пиян и ще му пуснат 1 в главата с някой от снайперите и ще си вдигнат рейтинга. тва е дежурното оправдание при подобни ситуации.
Ае стига сте се джавакали...на клавиатурата и аз мога да дигам 120 от лежанка и да тежа 135 кг ...смисъл нулев...
като истински фен на Стъклен дом съм дълбоко потресен от тази снимка.. тези персонажи никога няма да бъдат същите за мен
http://img199.imageshack.us/img199/8992/sianaa.jpg
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
^да
Абе големия шок.Сякаш вие не сте прайли подобни лудории,но понеже станаха по-известни и някой копелдак е снесъл снимките на тъп сайт.