.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Кръвен тест за наркотици

Скоро смятам да дарявам кръв . Искам да питам какви тестове правят на кръвта за преливане и по-точно тест за наркотици правят ли на кръвта и какви видове наркотици изследват ? Колко се задържат в кръвта канабиса, амфетамина и кокаина . Благодаря предварително !

В днешно време рядко се замислят каква кръв даряваш.Чудят се само как да приключат по бързо с теб
    Между светофарени спомени лутам се и в тетрадки с увехнали цветя намирам себе си..

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    Къде си тръгнал да даряваш т'ва-ти луд ли си Амфетата мисля ,че до 4 месеца беше-едно от всичките се изчистваше за 4 месеца,другите не знам .
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Марихуаната - 2 до 4 месеца. За останалите не знам. Да, правят тестове за наркотици и при наличие на такива в кръвта мисля, че се смята за негодна и се изхвърля. По-добре почакай да се изчистиш преди да даряваш. Да не се окаже напразно.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Цитирай Първоначално написано от edelvaysss
    В днешно време рядко се замислят каква кръв даряваш.Чудят се само как да приключат по бързо с теб
    Тоя пък и тоя нищо не каза бе

Цитирай Първоначално написано от Papoone
    Цитирай Първоначално написано от edelvaysss
    Тоя пък и тоя нищо не каза бе
    тАя.И така заразиха мой скъп човек.
    Между светофарени спомени лутам се и в тетрадки с увехнали цветя намирам себе си..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си