.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Тема: Диета

Диета

значиии....... трябва ми диета за момче на 14 години, което не обича месо и много зеленчуци.....доста е пълничък и иска да отслабне бързо и ефективно...има проблеми с крака и не може да спортува, затова търси диети, а аз му обещах че ще намеря...затова Ви пиша.

П.П. моля за бързи и действителни мнения ) мерси предварително
    Понякога хората казват неща,които не мислят,които не могат да върнат.Понякога правим неща,които не можем да променим,и сами се подлагаме на болката.

Повече от фен Аватара на ggb
    Да не би този човек да си ти...?Малко количество храна,повече плодове и всеки ден упражнение - Спорт му е лелята XD
    at least it was before i fucked everything up

Не съм много разбираща,но понеже съм на същата възраст и съм на диета ще ти кажа,че ще е много трудно да се намери диета без месо и зеленцуци.Месото е много важен източник на протени,зеленчуците - на витамини и минерамли.Ако искаш да остлабнеш трайно и здравословно просто няма как да ги изключиш от менюто си.Ще предложа диетата,на която съм аз сега - 90 дневна диета.При момче предполагам даже трябва да има по -г бъзр ефекта,защото техният метаболизъм е по-бърз,пък и сме на по 14,това е допълнителен плюс.Та тази диета е много хубава,защото може да си хапва и сладко и тестено,но ще трябва да свикне с месото,то ще е неразделна част от диетата.Зеленчуците по-рядко,само ако реши може да яде.Предоплагам,че и сам/а ще провериш за тази диета,но аз ще обясня малко

4 дни са през цялата диета и се повтарят във този ред,в който са дадени ( реда играе много важна роля,не го променяйте! , като всеки 29-ти ден ще е САМО на вода.Друго важно е,че закуската през 90-ти дни ЗАДЪЛЖИТЕЛНО е само ПЛОД,също важно - НЕ СЕ СМЕСВАТ ДВА ВИДА ПЛОД!Не може за закуска да изядеш 1банан с 1 ябълка - само от единия вид.!!А вечерята през белтъчния и бобвия ден и точно като обяда,но наполовина като количество.

1 ден - белтъчини (протеини) - ето го месото - пиле,нетлъсто свинко,телешко ( предполагам,че може) и риба.Може и сирене,мляко,кашкавал,яйца. С тях на обяд може да се хапне една голяма салата домати и краставици или маруля,нещо такова.

2 ден - бобови и варива - боб,леща,картофи,грах,фасул ,царевица - задушени или на фурна.

3 ден - въглехидрати (личен фаворит ) - тук е много хубаво - за обяд нещо тестено - спагети със сос ( но е много важно да не се консумира друг тип храна,т.е в соса на спагетите или ако яде пица,да няма месо ,или плодове, или пък кашкавал например.ВАЖНО Е!) , постна пица,някакви бутер банички.Вечерята този ден е нещо сладко,но сладкиша не трябва да съдържа мляко,яйца или друг белтък или изобщо друг тип храна.Например може баклава.Пък и в нета има доста рецепти,ако не се сещаш.Ако ще ядеш баклава - 2 парчета,не повече,след които ЗАДЪЛЖИТЕЛНО една лентичка натурален шоколад.

4 ден - плодов - името е ясно - само плодове!

Ако ти хареса,виж,има още важна информация в Интернет,просто не ми се пише,а и не искам да копирам,няма смисъл,щом и сам/а можеш да видш.Обаче пишеш,че искате да е бързо - 3 месеца не знам как ви се струват,но за мен това е една от най-добрите диети.Променя навиците и храносмилането на човек.

УСПЕХ!!
    What is the right thing to do,when you realize you don't belong to anything around you? Face the problem? Or just run away?! .. [авторско]

Цитирай Първоначално написано от ggb
    Да не би този човек да си ти...?Малко количество храна,повече плодове и всеки ден упражнение - Спорт му е лелята XD
    не, не съм аз....нямам проблеми с теглото аз съм си добре
    Понякога хората казват неща,които не мислят,които не могат да върнат.Понякога правим неща,които не можем да променим,и сами се подлагаме на болката.

а за ann321... на мен ми допада, но не е за мен.... аз нямам проблеми нито с месо нито със зеленчуците готвя се и ще се пробвам за армията... ако те интересува искам да съм снайперист и за това не е препоръчително да съм 400кг...и още от сега съм 67кг и 1.79 височина

някои хора ще ми се изсмеят за това което искам да съм ама не ми пука

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си