- Форум
- По малко от всичко
- Борса - Купувам/Продавам
- търся шарпей
, но ако може да е подарък, че са доста скъпиимам предвид ако познавате някой да подарява такова куче да ме свържете, че много искам да си гледам в нас <3
Обещания безброй уш да ме правят герой, една след друга лъжи въляха като порой.. [music]``
Роден съм известен, Разпознаваем съм.. И ако сина ти не знае.. Сигурен съм, че дъщеря ти е добре запозната!
women are people too
sometimes
Съжалявам че ще те разочаровам но надали има някой който да подарява шар - пей.Аз имам 8 годишен шар - пей и просто досега не съм срещал хора които да подаряват.Иначе нашия го купихме за 35 лева ( Колкото и смешно да звучи ) но то беше защото имаше услуга в замяна иначе са скъпи.Цените им тръгват от 700-800 лева нагоре някаде![]()
"По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев
ами по евтини са всъщност, около 300-350 лв, но все пак и това не ми е по джоба за момента.. аз съм виждал хора който подаряват шар пей въпроса е, че не могат да се грижат за него в дадения момент, да се местят и да не могат да го вземат и т.н, но са редки случей и силно се надявам някой да ми подари такова шарпейче или голямо да е вече без претенции, но знам, че шанса е малък.. твойто куче няма ли да прави потомство?
Обещания безброй уш да ме правят герой, една след друга лъжи въляха като порой.. [music]``
Роден съм известен, Разпознаваем съм.. И ако сина ти не знае.. Сигурен съм, че дъщеря ти е добре запозната!
women are people too
sometimes
Дърто е вече за потомствоПък и много мързеливо стана
![]()
"По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев
300-350-400-500 са повечето кучета без родословие а за мен трябва да си пълен тъпанар да развъждаш кучета без родословие!
СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.