.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10
    Повече от фен

Голям и издържлив!!!!!!!!!!!!

Здравейте, съфорумници! След четири дена съм на едно специално парти и искам визията ми да бъде 6 точки. За целта още от сега се чудя за прическата искам да си направя можеби някакъв обем на една страна който надявам се ще се задържи дълго. И тъй като не искам да използвам вафлички.. всеки се прави така а от тупирането незнам аз ли не правя нещо както трябва но не ми харесва как стои да не говорим че за да се задържи трябва да сложа огромно количество лак за коса и косата ми се втвърдява и получавам пърхут. Ако можете ми предложете разни актуални модерни прически които мога д аси ги направя сама и начини на правене

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Ти актуална прическа ли искаш, или нещо което да ти стои добре и да ти подхожда,а не да си като Гага.. В момента плитките са на мода.. От всякакви френски до такива със всевъзможни завъртулки имат уроци в youtube, потърси.. А това за топирането - не е вярно.. Сложиш ли съвсем малко лак в корените преди да си топираш косата после ти държи дълго време, може да имаш тънък косъм или пък лакът ти е със слаба фиксация..
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

Повече от фен
    лакът ми е със силна фиксация но косамът ми е тънък. Ако може давайте клипчета, снимки, идеи ше съм ви много благодарна!

Голям фен Аватара на Sunshin3
    каква ти е косата? дълга? къса? на етажи? на черта?

Повече от фен
    А с какъв тоалет ще си ? Защото според мен и това е от значение.
    ....coz you're beautiful, no matter what they say, words can't bring you down....

Повече от фен
    Косата ми е дълга малко над кръста и има леки пластове и е светло кестенява нямам бритон

Супер фен Аватара на ScarletBite
    За визия "6 точки" не е необходимо да се правиш на извънземно. Защо искате да изглеждате като чалга-певачки? Няма нищо секси в коси тип "бръкнала в контакта". Курвенско и грозно е.

Можеш да я изправиш или накъдриш нежно, в зависимост от това какво ти подхожда. Добави хубав котешки грим, марков парфюм и секси МЧР (малка черна рокля) и ще бъдеш неустоима!
    all day... all night... what the fuck?!

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Цитирай Първоначално написано от ScarletBite
    Можеш да я изправиш или накъдриш нежно, в зависимост от това какво ти подхожда. Добави хубав котешки грим, марков парфюм и секси МЧР (малка черна рокля) и ще бъдеш неустоима!
    По-скоро червена рокля и любимото ти бельо.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Цитирай Първоначално написано от FuckingFreak
    Ти актуална прическа ли искаш, или нещо което да ти стои добре.
    The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow

anonymous708973
    Guest
    Не знам на колко си, но съм забелязала, че момичетата на моята възраст дори косите не си правят като хората.
    С вафлички всеки го прави, направи го и ти, но по красивия, не по селския начин. Отдели една секция коса и я прихвани напред. Направи с вафлички ДОЛНАТА секция (под тази, която отдели) и после пусни горната върху навафлената. По тоя начин пак има обем, само дето вафличките не се виждат и не изглеждаш нелепо.

Дай да видим тоалета ти, защото на някои неща къдрава коса не отива (примерно)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си