- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- да му кажа ли...
Здравейте! Харесвам едно момче от моя клас и не знам да му кажа ли или не... страшно много го харесвам като го видя ии стомаха ми свива на топка , разсеяна съм...пък и сяда на чина, който е до мен, по цял час не мога да се съсредоточа... не знам какво да правя ако не му кажа няма как да се получи нещо, но ако му кажа и той се отдалечи от мен...помогнете МОЛЯ ВИ! какво да правя....?
Спокойно, най-много да седне през два чина.Първоначално написано от blqblq96
До колкото знам - връзките между съученици не са препоръчителни, но в нашия клас сме бая двойки и сме от много време.
Ти си прецени как ще реагира , ние не го познаваме.
Аз бих рискувала. Рискувала съм де , в такава ситуация , и сега всичко е хепи![]()
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
+1Първоначално написано от NomNomNom
Според мен не, но ти си знаеш най-добре. Не съм `за` връзките между съученици .. глупаво ми се вижда, не знам, но пък ако мислиш, че не виждаш друг изход освен да му кажеш .. точно обаче там е лошото, че сте по почти половин ден заедно всеки ден .. мм не знам, прецени си, предполагам го познаваш добре, но ако не показва нещо конкретно към теб - по-добре си замълчи, или изчакай да мине време, ако той има нещо към теб, ще ти намекне..![]()
Да съм казала, че отказвам се?!
Тъкмо ^^
АКо станат нещата между вас трябва да прецениш дали си готова да си толкова дълго време заедно и да помислиш какво ще стане ако се разделите.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Какво смяташ да направиш? Да отидеш при него и да му кажеш: "Харесвам те" ?! Според мен това не е добра идея...
Контактувай повече с него, излизайте на кафета, закачайте се. То ще си проличи дали те харесва![]()
--------------------------------------------------------
Няма как да разбереш, ако не опиташ..
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
Щом искаш да стане нещо,няма как да се получи,без да опиташ,така че давай.
Все отговори "Давай" ама ако той ти са изсмее в лицето как ще се почувстваш! От опит знам, че после е ужасно: разбира половината учелищие и всички ти са пресмиват. Колкото до момчето - няма да имаш смелост да го погледнеш повече! По-добре първо пофлиртувй малко и се опитай да го предразположиш той да ти каже!
По-добре виж дали има знаци от негова страна дали те харесва, и тогава можеш да му кажеш... може би..
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
Според мен първо трябва да го опознаеш, преди да му кажеш. Ти не знаеш какво е мнението на момчето за теб... Намери му скайпа и се сближи с него, говорете си, нали трябва и по характер да си допаднете? О.о Ще си проличи от там нататък дали той те харесва... и тогава ще решиш дали да му кажеш. Ще е по-лесно след като сте се опознали и имаш горе-долу представа каква ще е реакцията му..
Ами според мен зависи много какъв човек е..Аз харесвах едно момче от моя клас около две години и още не съм сигурна че съм го забравила напълно..И бях във същото положение като теб докато той не разбра за това че го харесвам, не от мен и нещата си останаха същите..В смисъл той не се отдръпна, но щом и не направи нищо значи не се интересува от мен и може би по - скоро си играе с мен затова не мога да разбера дали има нещо или не..По - добре е да кажеш на някой да му намекне нещо, но и ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да го пита дали изпитва същото за да не изпаднеш в такова положение като мен - в постоянни колебания..Честно казано не е отговора толкова плашещ, а неведението в което си..Пък и дори и да не изпитва същото ще знаеш и ще го забравиш по - лесно.
Ами...отиди при него,заговори го.Трябва да го опознаеш.Покани го да излезете.На колко си ??
I remember your name crying in a rain
When you left and close my door
I remember myself in my emptiness
Waiting for a special call…
Eric <3 Pam <3 Jessica <3 True Blood <3
на 15Първоначално написано от yeeee
Първоначално написано от BaffaLsc
Paint me a picture of eyes that never see
With flashes of lightning
that burn for only me
ЕВАЛА! ;dПървоначално написано от mayaaa
I walk through the valley of the shadow of death..
I'm not scared cause You're holding my breath.. <3
Зависи! Ако той те наблюдава през часовете, заговаря те ии такива - да! Но ако не го прави няма гаранция че те харесва. Ако искаш опитай, с риск да не изпитва същото![]()
![]()
Оф, как може изобщо да се занимавате с такива от класа ви.. ще ходите седмица-две, след което ще си омръзнете и ще се зарежете и после има да се гледате накриво и да пишете теми от сорта: "Ходих с едно момче от класа ми ама след като скъсахме говори глупости по мой адрес и настройва всички срещу мен..."