.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Тема: Номера..

Номера..

Ще се опитам да бъда възможно най-кратка и няма да
    обеснявам всичко подробно,но се надявам с малко информация да
    изясня всичко.
    Почнах да излизам с едно момче връзката ни беше
    много Несериозна, той направо си ме използва наясно съм с това,но май хлътнах по него.. |(( и не мога да прекратя връзката ни.
    Когато на него му дойде кефа излизаме,не кафе(или нещо подобно) ,а у тях.
    Нави ме да му правя свирки.. С дълги разговори и кви ли не тактики успя накрая ,но както и да е.
    Казах на една ,,приятелка''(поне за такава я мислех)
    какво е станало и ,че продължаваме да си излизаме.
    И тя си правеше пас,защото той е от мойто даскало
    и двамата решихме да,че ще е по-добре да си излизаме тайно.
    В продължение на, около 5 месеца всичко си беше скрито покрито и никой не подозираше каквото и да било.
    Докато с тази ,,приятелка''не се скарахме и накрая тя се раздрънка.
    И защото аз не съм от любимките на момичетата в даскало (както и в класа ми.)
    Разбраха няколко момичета от класа с които в началото движехме заедно ама нещо се прецакаха нещата,и от както се разделихме те непрекъснато търсеха някакв начин да ми направят мръсно.Така и не успяха.Е и сега имат страхотната възможност да го направят ,
    като разкажат на цялото даскало какво с кой правя Аз.
    Адски много се чудя на тези индивиди ;? защото аз никога не съм се бъркала в техния живот колкото и да са ми неприятни или квото и да било..
    А от сега още преди да се е разбрало навсякъде ми е супер кофти и съм се депресирала , не искам и да говоря с някой. и т.н
    Въпроса ми е как да се справя и има ли някакъв начи да се справя ,с сички тези нападки,мръсни номера и заговори .. ??

Мега фен Аватара на babity
    Просто не им се поддавай. Нека говорят! Ако не заемаш отбранителна позиция при всичките им приказки и т.н. ще излезеш от ситуацията като победител.

тея комплексирани лайна няма да те оставят на спокойствие, не се и надявай....просто трябва да спре да ти пука...............аз имах 3 'приятелчета' дет се стремяха да ми направят мръсно.... единия го издебнах докарах му 4 шева на главата и от тогава спряха, но ти си момиче и не можеш да направиш това просто да не ти пука. ЖИВЕЙ ЗА МИГА, или прави неща от които да ги е яд, а това че си му правела свирки не е добра идея..макар че и аз мног0 бих се зарадвал няква да ми налапа патлака бих искал да не е изпросено и да я използвам само за това...въпрос на възпитание, отношение и култура
    Понякога хората казват неща,които не мислят,които не могат да върнат.Понякога правим неща,които не можем да променим,и сами се подлагаме на болката.

Град
    София
    Мнението на другите,след моето погребение!
    Нека говорят зад гърбът ти,важно е,че като се обърнеш и си трайкат.
    Да не ти дреме въобще.

Голям фен Аватара на x7aZzy
    Разбираемо е да ти е кофти - все пак има вероятност да разгласят на всички. Но от друга страна, ако ти е било хубаво с момчето, не трябва да се срамуваш, че си била/си с него (естествено има и други фактори - години, отношения със съучениците, неговото отношение към теб). Както казват, кефът цена няма.
    П.С. Това да ти е обица на ухото - не трябва да споделяш личния си живот с "приятелки", освен ако не искаш целият град да разбере с кого, кога, и по колко пъти се чукаш. Но да не ти пука - нали веднъж живеем, можеш да спиш с когото си искаш, само после трябва да имаш смелостта да си носиш последствията.
    Спокойно и не се панирай - всяко чудо за три дни.

Съжалявам. Не преминавам през линия, която очертавам [!]

Фен Аватара на saskou
    Град
    Bourgas

Re: Номера..

Цитирай Първоначално написано от bbllaahh

Нави ме да му правя свирки.. С дълги разговори и кви ли не тактики успя накрая ,но както и да е.
    Сори за офтопика, но това ми напомни за момента в който разбрах жените какви променливи са
    Иначе позната история. Работата е там, че малко са всъщност истинските ти приятели и просто е настъпил момента в който си разбрала кой какъв е. Свиквай с тази мисъл, аз се убедих многократно вече, колко лоши хора има. Гледай си своя животец и остави нищожествата да си дишат пръднята. Успехец!
    да слуша

Първо темата ти няма нищо общо с раздела "любов",второс времето ще се научиш да не ти пука кой какво мисли и как заговорничи зад гърба си,трето ако си по-зряла ще започнеш от сега
    Стар профил----->c0cii

Мега фен Аватара на iveetyy
    Град
    София
    Move on.

От нищо не ме е срам. Не съм казала нищо такова.
    Пък и в това ,че му духам не виждам нищо лошо ,аз си правя кефа ,той също, проблема ми е ; ,,приятелките'' ми дето ще раздухат из цялото даскало ..

Отиваш и им казваш (извинете за езика) "Ебете си майката" и си заминаваш, без изобщо да ти пука. Те нека говорят, на тебе к'во ти пречи? Хората, които са ти истински приятели/ки, ще си останат с теб, независимо какво другите говорят. Сама си направи извода.
    I had hoped you'd see my face, and that you'd be reminded
    That for me it isn't over yet.

Град
    София
    Ha ''приятелките ти'' не им обръщай внимание.
    Нека си говорят.
    Нали знаеш,че куче,което лае,не хапе.
    Въобще не се ядосвай заради тези глупачки,още повече,че и на теб ти е кеф да му духаш.Тогава,защо изобщо ти пука от мнението на околните?

Мега фен Аватара на Hilary_
    Ама защо трябва да те интересува другите какво говорят зад гърба ти??
    Нали и без това нямаш хора, на които държиш от даскало .. изобщо да не ти пука!! Ако се опитат все пак да те смачкат с това какво си правила им кажи, че това си е лично твой проблем и им тегли по една майна ..

Приятели, приятели и накрая какво? Предатели!!!
    Лично съм го усещала: казах на една "приятелка" кой си харесвам и вече знаят 6-ма Няма как: много по-добре е никой да не знае кой какви чувства и към кого ги изпитва. Знам, че е много неприятно да ти се подиграват... Заплаши ги с нещо, а ако не можеш просто наистина да не ти пука!!! Няма друго спасение!

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Ооо, знам какво ти е.
    Първият ми профил тук го намериха едни съученици, които ме хейтваха , и направиха група във фб с коментарите ми ( поне пишех, че не обичам да правя свирки, и че на моя му е голям и ми е трудно , и други рандом секс неща) ии в класа ми беше сензация , разнищиха ме.
    Бях на 16 .
    Майката му е - игнор . Ако има някой в училище, който да те подкрепя, ще е супер .
    Не им обръщай толкова внимание, намери си нещо за вършене, което да те отвлича от тях ( ако случайно някой тругне да те закача нещо, но не вярвам, че така ще се получи при теб.)

Просто игнор.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Хем въпросното момче те използвало, хем не те; хем те е принуждавало да правиш еди-какво-си и си се чувствала зле, хем пък ти било кеф. Омотах се.

..
    Търсещият щастие е като пияния,който не може да намери пътя към дома си,но все пак знае,че има дом! ;]

Цитирай Първоначално написано от mArMaLaDkA
    Хем въпросното момче те използвало, хем не те; хем те е принуждавало да правиш еди-какво-си и си се чувствала зле, хем пък ти било кеф. Омотах се.
    Явно не си ме разбрала.
    Да,използва ме.Не ме е принуждавал ,а просто ми трябваше повече време ,за да се навия.
    Кеф ми беше и още ми е кеф. Зле се чувстах заради това,че ще се разбере в даскало какво съм правила.
    Надявам се да ме разбра сега.

Иначе адски много благодаря на всички,много ми помогнахте.

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Съветвам те да внимаваш и да се стараеш да подбираш хората, с които дружиш.
    Иначе не се поддавай на нападките им и номерата им. Нека си говорят. Ти върви с гордо изправена глава и да не ти пука! Ама изобщо!

Колкото до момчето, не бъди с някой, който само те използва и те кара да страдаш. Не си струва... Това не е любов,а някаква зависимост. Бъди силна и имай достойнство.
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Какво значи нави ме използвайки тактики? Или искаш нещо и го правиш или не. Тъпо е, че те е искал само за това, а ти си се връзвала, защото си хлътнала по него. Освен това не виждам от какво те е срам, освен ако не си на 13
    Най-пухкавия
    LOVE Най-Пухкавата (H)

Цитирай Първоначално написано от eXxXciTeD
    Какво значи нави ме използвайки тактики? Или искаш нещо и го правиш или не. Тъпо е, че те е искал само за това, а ти си се връзвала, защото си хлътнала по него. Освен това не виждам от какво те е срам, освен ако не си на 13
    Няма смисъл да се обеснявам повече.
    И не не съм на 13/14... (:

Повече от фен Аватара на autumn666
    Не мисля, че има от кво толкова да се притесняваш... И кво кат знаят, че у духаш Нали все пак с него сте заедно, докато го правиш? Не си тръгнала да го правиш на всеки срещнат за пари, нали? Да не ти пука какво мислят хората за теб...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си