.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

как да накарам момче да остави приятеля си

искам да накарам едно момиче да остави приатела си за да мога да я сваля аз но без да го остави няма как да стане някакви идеи независимо колко подли долни и т.н. и ако някои го смята за долно да си запази мнението ако някои може да помогне ще съм му много благодарен

Разпитвай я постояно как върви с приятела ти.. и при всяка нейна негативна дума за нейното гадже ти казвай "ужас как може да прави такива неща" , " Не заслужаваш такива неща ,ти си толкова хубаво момиче" нещо от тоя сорт.. демек възпозлвай се от неговите грешки

Re: как да накарам момче да остави приятеля си

Цитирай Първоначално написано от sucre94
    искам да накарам едно момиче да остави приатела си за да мога да я сваля аз но без да го остави няма как да стане някакви идеи независимо колко подли долни и т.н. и ако някои го смята за долно да си запази мнението ако някои може да помогне ще съм му много благодарен
    Няма да си запазя мнението,защото заради такива като тебе стават лошите инциденти,трябва да си супер долен тип без никакво чуство за вина,за да искаш да разделяш двойка. Искрено се надявам да не успееш и да изядеш един хубав бой от приятелят и!

Супер фен Аватара на Fiction7577
    Ако ти си на мястото на сегашният и приятел хич няма да си на мнението "не ме интересува кой го смята за долно".

Плюс това, пич, тя дори и да го зареже заради тебе, той после такъв бой ще ти хвърли, че си нямаш и идея.

Нататъка в най-добрият случай с момичето ще си останете приятели, понеже няма да иска да те млатят заради нея!

А ако не ги разделиш, а той само те набие, тогава си тотално губещ (както и трябва в случая!) ..

Мега фен Аватара на Chacho
    Ако имаше някаква рецепта за това, за което питаш, то същата биха могли и на теб да ти приложат.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Супер фен Аватара на iLovePussyJuice
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от Loooooser
    Разпитвай я постояно как върви с приятела ти.. и при всяка нейна негативна дума за нейното гадже ти казвай "ужас как може да прави такива неща" , " Не заслужаваш такива неща ,ти си толкова хубаво момиче" нещо от тоя сорт.. демек възпозлвай се от неговите грешки
    pussssy

Град
    Варна, моретоо :)
    Не мисля, че трябва да се месиш в чуждите връзки!? Доста тъпо и детско.
    хЪх...

Град
    София
    Долна постъпка....
    Не го прави,освен,aко не ти се яде бой.
    Пък и някой ден ще ти се върне.
    Всичко се връща в този скапан живот.
    Както и няма безплатeн обяд.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове