- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Не можах да се здържа
Здравейте, току що попаднах на една толкова интересна тема от друг форум, че не можах да се здържа да не я споделя тукТемата е озаглявена "Как се подържа чист задник?"
да правилно съм написал "подържа"
Авторът се е логнал с гръмкият никнейм "kiroPESTICIDA" и въпросът му е следния : Здравейте приятели
забелязвам, че в развлекателната индустрия женските задници изглеждат изключително чисти, когато ги работят отзад. Аз пък излизам от мойта като лайнарка от филиповци. Моля за съвети, как да адаптирам диетата на мойта, или хигиенните й навици, за да бъдат съвместните ни дейности хигиенно-грамотни и да не смърди толкова. Благодаря предварително.
- Луд съм мамо луд съм
- Пиян си сине въри си лягай
Факе, ама дори и да не е, всеки с проблемите си...![]()
да слуша
Мажеш един мущук мажеш малко с вазелинче...Прочистваш с хладка водичка след това вкарваш...ако го извадиш и има още лайношак пак до като не лъсне
!
Love! And may God bless you all !!
кой се рови във 18+ раздела в форума на data.bg![]()
СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.
ОМГ вече се чудят кой от кой по-тъпи теми да създава и се състезават по глупостта си и нелепото съдържание![]()
'Cause I may be bad,but I'm perfectly good at it!
ВиновенПървоначално написано от Jus7DreamBoy
![]()
- Луд съм мамо луд съм
Май простите станаха 2-ма щом си мислиш ,че като идеш да се изтропаш и след това няма да има дертовеПървоначално написано от GossipGir1
- Луд съм мамо луд съм
Кофата
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮