.
Затворена тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Не можах да се здържа

Здравейте, току що попаднах на една толкова интересна тема от друг форум, че не можах да се здържа да не я споделя тук Темата е озаглявена "Как се подържа чист задник?" да правилно съм написал "подържа" Авторът се е логнал с гръмкият никнейм "kiroPESTICIDA" и въпросът му е следния : Здравейте приятели

забелязвам, че в развлекателната индустрия женските задници изглеждат изключително чисти, когато ги работят отзад. Аз пък излизам от мойта като лайнарка от филиповци. Моля за съвети, как да адаптирам диетата на мойта, или хигиенните й навици, за да бъдат съвместните ни дейности хигиенно-грамотни и да не смърди толкова. Благодаря предварително.
    - Луд съм мамо луд съм
    - Пиян си сине въри си лягай

Повече от фен Аватара на Bukmop
    Град
    Бургас
    ахахаххаха неговата .... не е чувала за клизма xhahxahax
    Трудните неща ги правя на момента ... за невъзможните ми трябва минутка

Фен Аватара на saskou
    Град
    Bourgas
    Факе, ама дори и да не е, всеки с проблемите си...
    да слуша

Град
    Пловдив

Re: Не можах да се здържа

Цитирай Първоначално написано от 0y7ofCon7roL
    Здравейте, току що попаднах на една толкова интересна тема от друг форум, че не можах да се здържа да не я споделя тук Темата е озаглявена "Как се подържа чист задник?" да правилно съм написал "подържа" Авторът се е логнал с гръмкият никнейм "kiroPESTICIDA" и въпросът му е следния : Здравейте приятели

забелязвам, че в развлекателната индустрия женските задници изглеждат изключително чисти, когато ги работят отзад. Аз пък излизам от мойта като лайнарка от филиповци. Моля за съвети, как да адаптирам диетата на мойта, или хигиенните й навици, за да бъдат съвместните ни дейности хигиенно-грамотни и да не смърди толкова. Благодаря предварително.
    Не е нужно да я ''работи'' отзад

Повече от фен Аватара на galin4o0o
    Град
    Moscow,Russia
    Мажеш един мущук мажеш малко с вазелинче... Прочистваш с хладка водичка след това вкарваш...ако го извадиш и има още лайношак пак до като не лъсне !
    Love! And may God bless you all !!

Супер фен Аватара на Jus7DreamBoy
    кой се рови във 18+ раздела в форума на data.bg
    СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
    Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
    Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
    Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.

ОМГ вече се чудят кой от кой по-тъпи теми да създава и се състезават по глупостта си и нелепото съдържание
    'Cause I may be bad,but I'm perfectly good at it!

Цитирай Първоначално написано от Jus7DreamBoy
    кой се рови във 18+ раздела в форума на data.bg
    Виновен
    - Луд съм мамо луд съм

Град
    Монреал
    Бих отговорил така:
    Скъпи на колко си години ? Ти трябва да си дебютант в аналния секс, защото отговорът на въпросът ти е супер прост, тя трябва просто да отиде да се изака преди да прави анален секс

П.П от мъжа на GossipGir1

Цитирай Първоначално написано от GossipGir1
    Бих отговорил така:
    Скъпи на колко си години ? Ти трябва да си дебютант в аналния секс, защото отговорът на въпросът ти е супер прост, тя трябва просто да отиде да се изака преди да прави анален секс

П.П от мъжа на GossipGir1
    Май простите станаха 2-ма щом си мислиш ,че като идеш да се изтропаш и след това няма да има дертове
    - Луд съм мамо луд съм

Кофата
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си