- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- препоръчайте ми порода куче
разходи се по улиците.. има много животинки, които отговарят 'на критериите ти' и които имат много по-голяма нужда от дом, отколкото тези, които така или иначе ще бъдат купени...
![]()
Правилно си се насочил ! Шарпей много ясно .![]()
Връх на упоритостта: да набираш грешна парола, докато компютърът се съгласи.
Някои от дребните породи не бих ги нарекла куче. От дребните породи най-много ми харесват Джак ръселите. Страхотни са и са си кучета.
Лабрадор![]()
» Remember, if you ever need a helping hand, you'll find them at the end of each of your arms.
Мопс.
Аз имам мини пекинез, който въпреки, че няма особено "богата" козина, пак си е доста космат. И въпреки това, ако поддъжаш козината на животното и го решиш всеки ден, няма целия апартамент да е в козинки.
Много са грозни тия булдоци бе... едни смотани муцуни и изцъклени очи, ужасява ме мисълта, че вечерно време ще ме погледне с тоя жабешки поглед. Иначе пък са малки, да.Първоначално написано от babity
![]()
Някое пинчерче, дакелче?
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
През живота ми съм имал Йоркширски териер, Булонка, ирландски сетер и 2 пекинеза. С правилна грижа всички са много приятни. Изредил съм ги хронологично. В началото бях много скептичен към пекинезите, защото всички казват, че са злобни и т.н. Не са. Зависи как си гледаш кучето.
Аз бих ти препоръчал пекинез. Сравнително дребни са класическите са 2-5кг. Да понякога имам проблеми с космите из нас... ама се чисти. Ако си мислиш, че другите не оставят космарлаци навсякъде - грешишВсичките ми кучета са били дългокосмести (с изключение на 1вия пекинез.. тей беше малко плешив за породата си
)
Ако си склонна да направиш компромис със размера и косъма със сигурност бих ти препоръчал ирландския сетер. Изключително умни кучета са.
Edit: Да те зарибя със сегашния ми :P
![]()
Злобни пекинези? Моята лара дори не лае. Играе си с всички кучета, иска да отиде при всички хора... Няма по-мило същество от нея.
Яде от една чиния заедно с котката на баба ми...смятай.
Иначе и пинчерите отговарят на критерия... ама като и хвана дребуса на една приятелка и имам чувството, че ще го скърша само като го държа![]()
Първоначално написано от fakesmiles
Да френският булдог е подходящо за апартамент. Добрички са наистина се привързват...Проблемът име е че хъркат много но това им е природата![]()
В момента толкова искам ротвайлер... влюбих се в тях![]()
Само да живеех в къща...![]()