.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 38 от общо 38
    Повече от фен Аватара на Shiz0
    Град
    Велико Търново
    разходи се по улиците.. има много животинки, които отговарят 'на критериите ти' и които имат много по-голяма нужда от дом, отколкото тези, които така или иначе ще бъдат купени...

Правилно си се насочил ! Шарпей много ясно .
    Връх на упоритостта: да набираш грешна парола, докато компютърът се съгласи.

Цитирай Първоначално написано от tuzaro
    най-лесно се гледа мопс майна, по цял ден спи, яде квото му дадеш и не обича дълги разходки.
    аз съм мопс

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    Някои от дребните породи не бих ги нарекла куче. От дребните породи най-много ми харесват Джак ръселите. Страхотни са и са си кучета.

Голям фен Аватара на Shizaya
    Град
    Beyond the clouds ~the promised place.
    Лабрадор
    » Remember, if you ever need a helping hand, you'll find them at the end of each of your arms.

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    Лабрадорът е най-дребната порода евър!

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Мопс.

Аз имам мини пекинез, който въпреки, че няма особено "богата" козина, пак си е доста космат. И въпреки това, ако поддъжаш козината на животното и го решиш всеки ден, няма целия апартамент да е в козинки.

Цитирай Първоначално написано от babity
    Породата зависи освен от предпочитанията ти относно екстериора, и от начина ти на живот. Дали си достатъчно активен, имаш ли достатъчно време за дълги разходки или ти самият си по - мързелив, дали имаш опит с кучетата и още сума работи. Аз лично не съм фен на Шар-Пей, обаче вариантът булдог е добър. От три години насам съжителствам с Френски булдог и ми е супер готино.
    Много са грозни тия булдоци бе... едни смотани муцуни и изцъклени очи, ужасява ме мисълта, че вечерно време ще ме погледне с тоя жабешки поглед. Иначе пък са малки, да.

Някое пинчерче, дакелче?
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

През живота ми съм имал Йоркширски териер, Булонка, ирландски сетер и 2 пекинеза. С правилна грижа всички са много приятни. Изредил съм ги хронологично. В началото бях много скептичен към пекинезите, защото всички казват, че са злобни и т.н. Не са. Зависи как си гледаш кучето.

Аз бих ти препоръчал пекинез. Сравнително дребни са класическите са 2-5кг. Да понякога имам проблеми с космите из нас... ама се чисти. Ако си мислиш, че другите не оставят космарлаци навсякъде - грешиш Всичките ми кучета са били дългокосмести (с изключение на 1вия пекинез.. тей беше малко плешив за породата си )

Ако си склонна да направиш компромис със размера и косъма със сигурност бих ти препоръчал ирландския сетер. Изключително умни кучета са.

Edit: Да те зарибя със сегашния ми :P

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Злобни пекинези? Моята лара дори не лае. Играе си с всички кучета, иска да отиде при всички хора... Няма по-мило същество от нея.

Яде от една чиния заедно с котката на баба ми...смятай.

Иначе и пинчерите отговарят на критерия... ама като и хвана дребуса на една приятелка и имам чувството, че ще го скърша само като го държа

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Цитирай Първоначално написано от fakesmiles
    френски булдог изключително сладки и доколкото знам като характер са добри.чела съм и че много се привързват и особено като малки обичат да са навсякъде с теб.
    винаги взимай под внимание характерния характер на породите и дали ще пасва на твоя стил на живот

Да френският булдог е подходящо за апартамент. Добрички са наистина се привързват...Проблемът име е че хъркат много но това им е природата

В момента толкова искам ротвайлер... влюбих се в тях
    Само да живеех в къща...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си