- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- manliftingbanner отново сред нас?
Хванах се на бас с все още ходещата енциклопедия на форума, че ако събера 50 гласа "ЗА" той (Raybeez) отново ще се регистрира.
Ако обаче гласовете "ПРОТИВ" достигнат 25, exploitedteen няма да се върне повече.
Който отговор първи събере нужните гласове, той печели.
Пишете и в темата, за да няма манипулиране на вота.
Аз гласувам "ЗА". Вие сте!
Свобода е свободата да кажеш, че две и две правят четири. Приеме ли се това за дадено, оттук следва всичко останало.
Sofia Rebel Station
Кажи първо за кво се е махнал, барем. Аз съм изпуснала.
Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.
Гласувам ЗА ъфкорс.
Сега ще хакнем вота.
И без фейк акаунти.
Big brother гледа![]()
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Използвам правото си на избор и не гласувам.
активизъм/превенция; писане; музика
за,
обаче анкетата ми звучи съмнително, някакви принципи бяха замесени..
Гласувах с ДА. Не виждам нищо безпринципно. Безпринципно би било, ако някой от двама ни се върне към модераторството, но не мисля, че това ще се случи.![]()
Ако му се пише, да пише. Не виждам толкова основателна причина в спирането му, но ако сме му скучни вече, няма смисъл.![]()
След последните случки, не знам дали ще ми зачетете мнението, но ще пробвам:
Аз съм против той да се върне.Той напусна с достойна причина.И наистина ще е много по - полезен на хората в реалният живот, отколкото на такива като мен, този и онзи.
Вие приятелите му се опитвате да го върнете, но това не ви трябва, ако се виждате на живо.
Още веднъж - против.
за мен би бил ценен в живия живот. не мисля, че форумът отразява пълния му образ. [тук бях пописала подробно за наблюденията си върху личността му, метаморфозите и едва ли не принудителния калъп, в които се оказа напъхан; но така или иначе, аз не го познавам по никакъв начин и съответно - не смятам, че имам право да говоря за него.]
също така не гласувам, защото е тъпо, а и мнението ми никога не е било тежест тук, соу;
Бате, все едно е умрял някойНай-обичам форумни драми
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ами, да, според мен има значение. Ако този раздел на форума в момента е на това дооооста различно ниво от другите, до голяма степен това е повлияно от високия стандарт на дискусиите, наложен от В., от винаги обективното му мнение, висока компетенция и голяма ерудиция. Сигурна съм, че по един или друг начин е повлиял на доста хора от форума в една или друга насока и всеки, свързан с този форум е усетил силата на изказа и красноречието му и да...с риск мнението ми да звучи суперлативно, мисля, че той трябва да се върне тук.
Гласувам ЗА![]()
имах предвид това, че той обясни, че тук влага твърде много енергия, която може да бъде използвана за нещо много по-градивно, а в замяна не получава вече положителни емоции, а такава дейност трябва да се спре. не звучеше сякаш след няколко дни ще размисли, затова ми се стори съмнителна анкетата. но аз съм напълно за да пише отново, защото е интересен форумник.Първоначално написано от shadow4e
драмите действително са в повече и според мен, но няма нищо лошо.
Raybeez е полезен навсякъде,било то в реалният живот или пък във виртуалният.Има какво да научиш от него най-малкото защото е компетентен по доста теми,пъки и отстоява мнението си.Въпроса е че той сам каза че форума му коства доста нерви,както и че не може да научи на нищо ново другите-с една дума е изчерпан.Ако това което е написал е вярно невиждам смисъл да се връща към нещо,което не е от такова значение за него.
биг брадър че ме фане за дедовия, я кога съм правил шашми...Първоначално написано от LadyDi
![]()
ебавам се
гласувах ЗА, няма да обяснявам...предполагм е ясно![]()
Сега си стои удобно пред компютъра, яде си щолен и ни се смее![]()
Но както казаха, има какво да се научи от Експо и винаги съм чел коментарите му с интерес.
Fly like a butterfly, sting like a bee.
Muhammad Ali
Гласувах За, но все пак съм на мнение, че няма нужда вече..
time to grow up : )
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Въпреки, че аз гласувах с "за" Сигурен съм, че той ще се върне в един момент дори и ако резултатите са биxa отрицателни.
ще бъде много тъпо гласовете против да достигнат двайсет и пет..
За! Аз влизах заради неговите мнение, бе... мамка ви![]()
Много честен човек съм,
обичащ най-доброто,
не ми липсват нито жени, нито пари, ни любов.
Яхнал коня си,
през пустинята вървя,
звездите и луната ме напътстват на къде да вървя.
Гласувах ЗА. Не коментирам много във форума, но редовно чета. Дали е безпринципно или не и как му влияе форумът не знам, но аз оценявам за себе си, а за мен е по-интересно, когато той пише.
Не мисля, че ние трябва да решаваме дали някой да се връща или не, но не ставаше за модератор според мен. И някои да спрът да лижат задници ...
n00bs
Ще ми се да те запитам какви качества трябва да притежава модераторът.Първоначално написано от yakuza_
Но това е тема на друга тема![]()
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
пък може и без щолен :дПървоначално написано от Pwnmaster
Всеки ден ми е екзистенциална криза.