.

Виж резултатите на анкетата: Да се завърне ли JimmyGestapo при нас?

Гласували
92. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • ЗА

60 65,22%
  • ПРОТИВ

32 34,78%
Затворена тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 77
    Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Aleks4x1
    Тук виждам, че подкрепата расте като за Ахмед Доган - всички казват колко е вреден, но всички го крепят.

Цитирай Първоначално написано от LadyDi
    Цитирай Първоначално написано от yakuza_
    Не мисля, че ние трябва да решаваме дали някой да се връща или не, но не ставаше за модератор според мен. И някои да спрът да лижат задници ...
    Ще ми се да те запитам какви качества трябва да притежава модераторът.

Но това е тема на друга тема
    Що не питаш глобала - той знае.

Цитирай Първоначално написано от HoldFast
    ^ Ти ли си бе, мадонист?
    Да.
    Без спам. Темата не е направена, за да се обърне внимание на новозавърналата ти се личност.
    Тъй че, тихичко
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Интересно как нивото ти на коравост се увеличи правопропорционално ( не знаеш какво е това, нали?) с напускането на В.

Келешът ми говори за лизане на задници.

Не мислиш ли, че е малко лицемерно? Откакто си във форума единственото, което се опитваш да правиш е да подражаваш на терърклуба... и то неуспешно. Отвращава ме липсата ти на собствено мнение за каквото и да е. Но да оставим настрана пропитите ти с тъпа злоба и комплексарщина постове. Достатъчен е и грандиозният ти първи пост след завръщането ти "не е теръра спокойно", за да си направим изводите.

Толкова си жалък, че не ставаш даже и за имитатор.

ставаш за имитатор не

обливам те с Орина и ти затварям капака

П.П. Не си прави труда да коментираш повече в тази тема. Пиши за нещата, за които според теб е модерно да се интересуваш - футбол и политика ( тази, която е изповядвана от най - крайните ти идоли).
    Свобода е свободата да кажеш, че две и две правят четири. Приеме ли се това за дадено, оттук следва всичко останало.

Sofia Rebel Station

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    Цитирай Първоначално написано от WinstonSmith
    Келешът ми говори за лизане на задници.
    Защо реши, че визирам теб ? Твърде много драматизирате.
    n00bs

Град
    София
    За естествено

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    ЗА съм, но това (начинът/вотът) вече е пълен цирк. Да свикаме национален референдум като следваща крачка? За това и няма да гласувам.

Може да сме се карали и т.н., но това не значи, че В. не е ценнен за форума. Тия гласувания и драми, обаче, ми идват дооооста в повечко на мен.

Или се връщаш, защото искаш и не можеш без форума и си го приазнаваш, въпреки хилядите обяснения колко нерви ти е скъсал и как не можеш повече, или не се. Тая тема прилича на чисто измиване на ръцете и удобно извинение...Да каже, че се връща и т'ва е.

Град
    Варна
    И аз гласувам ЗА.

Не защото е безкрайно ценен, не защото е най-интелигентен наоколо и не защото форумът не може без него. Не заради нито един от гореизброените доводи.

А защото вярвам, че вътрешната дилема понякога има нужда от външно побутване

Пък и е интересно да е наоколо.

Град
    София
    Гласовете стигнаха 50!манл,чакаме те!

Град
    Варна
    ^ Човече, стига евтини провокации. Смешно е.

Чудя се, ти ако се откажеш да пишеш и някой ти пусне анкета, колко гласа ЗА ще събереш.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Barathrum
    Казана дума - хвърлен камък. Човека си каза, че ще спре окончателно да пише у фороно. Даже си изтри и реговете с общо над 20 000 мнения (рекорд!!!). Според мен ако се върне ще наруши мъжката си дума и ще се окажат вярни твърденията за мъжествеността на вегетарианците...
    Прави го от добро,за да помага на хората,не от липса на мъжественост,мислиш много логично...Поне има с какво да помогне на форума,за разлика от паразит като теб

Айде манл,чакаме те,обещал си,че при над 50 гласа се връщаш!

Тук.

Темата и анкетата ме изненадоха, защото мислех, че съм настъпил повечко мазоли.

Факт - не оспорвам.

Просто припомням, че някои хора също даваха дума преди време, че ще се държат нормално във форума, ама друго се оказваше.

Сега и нещо на чайкахулиганчето:

Сладък,

как така ти дойде смелостта да говориш за мен, докато не влизах в сайта? Не ми отговаряй - знам и отговора.

Хехе,

било те е страх от страшния бан?

Това досега не беше спирало никой, освен теб явно.

Факта е, че предишните неща доведоха до това винаги да бъдеш провокиран, ако устискаш малко и ще се спре.

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Дадох окончателното 52ро "да", а "не"тата са 22. Така че... :Д

Град
    plovdiv
    Аз гласувах "Против". И от Ахмед Доган можеш да научиш много неща, но това не значи, че ти е полезен. Ако не беше ме цензурирал, ако не подкрепяше порядките във форума, можеше да гласувам и иначе.
    не знам за пича ,ама тоя алекс ако го баннете да не влиза се отказвам и аз , много избухва във форума с интерес му следя мненията
    Когат съм в 500 SL съм весел ..

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от SuspectS
    Аз гласувах "Против". И от Ахмед Доган можеш да научиш много неща, но това не значи, че ти е полезен. Ако не беше ме цензурирал, ако не подкрепяше порядките във форума, можеше да гласувам и иначе.
    не знам за пича ,ама тоя алекс ако го баннете да не влиза се отказвам и аз , много избухва във форума с интерес му следя мненията
    Такива интересни хора в изобилство, както и техните размисли и страсти за живота, би могъл да намериш също толкова успешно във всеки срещнат психодиспансер.

Да се хилиш на този е все едно да се хилиш на тях - принципно не е хубаво да се подиграваш на болни хора. Ама к'во да го правим.

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Аз ли греша, или всичките мнения на този човечец са изтрити .

Все пак беше в топ 10 форумни типове, които харесвам .
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Чайката направо разцепва. Как мое се интересувате от Тунис, Либия, гладни деца и т.н.? Бахти простите дето сте, с остаряло мислене. Има толкова по-належащи проблеми за обсъждане!
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Град
    Варна, морето, сините вълни...
    Бахти темата и глупостите, честно...

Цитирай Първоначално написано от terrorism
    Защо трябва винаги ние да гледаме как другите държави се бунтуват срещу управниците и успяват ?

Защо трябва винаги да гледаме бедните сомалийски дечица ?

Зашо веднъж поне не опитаме да направим нещо в нашата държава?
    Пример:Гърците им спират някакви европари и цялата държава е в хаос от протести,а ние тези пари въобще не ги получаваме.

Защо веднъж поне не помогнем на едно гладно българско дете ?

И,да веднъж бе опитан протест подобен на гръцките и какво стана?Момчетата,които наистина направиха нещо бяха изскарани врагове на държавата

Знам,че съм плоско мислещ,ама това оборва всички вас с всичките ви становища около света
    Много говориш, а малко знаеш. Тия, дето "се вълнуваме от ставащото по света", може да се окаже, че не ни познаваш, със сигурност не всички. Така че кой какво прави... Айде да не си врем измислените ценности в лицата, а?
    активизъм/превенция; писане; музика

В днешно време е изключително важно да разбереш, че случващото се по света се отразява и на случващото се в твоята собствена държава. Бунтовниците в Кот д'Ивоар се стрелят? Тази държава произвежда 40% от какаото в света? Това дали няма да се отрази и при теб?
    В началото ще ти поскъпне шоколада, ама тебе те боли кура, но ще доведе до повишаване на цените и на други продукти и стоки, а тогава вече ще ти запука... защото една банда негри се стреля с друга банда негри на някакво място, което ти трябват няколко минути да го намериш на картата.

ЕЙ, затова си говорим...

Град
    Варна
    Нека обърнем внимание как скачат цените на бензина...

Тези неща са пряко свързани с "глупостите" за които не ти се чете. Или ще скачаш пред правителството, защото петрола поскъпва, арабите са полудяли, а американците започват със спекулата, която планират от 40 години?

Не стоим, но просто в момента няма разумни и ефективни алтернативи.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си