.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Тема: Bluetooth

Супер фен Аватара на maksimal
    Град
    В къщи...

Bluetooth

Значи bluetooth-a на компа ми ми създава проблеми. Винаги когато се опитам да кача някакъв файл от компа на тела ми изписва "Access denied!" Преинсталирах го, но пак същия резултат. С bluetooth-a на телефона нямам проблеми - разменям файлове с други телефони. В какво може да е проблема?
    Dream..
    Think...
    Do...
    Live...
    Be...

аз имах същия проблем и преинсталирах компа /в моя случай по ХР минах на уиндоус 7/
    Понякога хората казват неща,които не мислят,които не могат да върнат.Понякога правим неща,които не можем да променим,и сами се подлагаме на болката.

Фен Аватара на unknown7
    Град
    --
    На мен ми показва така, когато нямам памет на телефона или файла не е за тази папка
    В крайна сметка, сезоните се менят.Също така и градовете.Хора идват и си тръгват от живота ти.Но е много приятно да знаеш, че тези които обичаш винаги са в сърцето ти… ♥

Град
    В къщи...
    Да и аз това си мислех... В самия телефон паметта ми е пълна, но има карта памет... А файловете които качвам винаги си отиват в картата с памет. Не е да нямам място и в нея. Имам над 100 MB свободно ..
    Dream..
    Think...
    Do...
    Live...
    Be...

Цитирай Първоначално написано от maksimal
    Да и аз това си мислех... В самия телефон паметта ми е пълна, но има карта памет... А файловете които качвам винаги си отиват в картата с памет. Не е да нямам място и в нея. Имам над 100 MB свободно ..
    Забелязал съм, че на повечето телефони при прехвърляне на файлове, чрез Bluetooth-а тези файлове първо се записват в паметта на телефона и след, като се прехвърли файла те пита дали да го запише в паметта на телефона или в картата памет! Пробвай с много малък файл!

Град
    В къщи...
    Точно така е. Но само при някои телефони. На стария ми тел беше така. Но на новия съм сигурен, че не е така. Никога не ме е питало подобно нещо
    Dream..
    Think...
    Do...
    Live...
    Be...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си