- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Bluetooth
Значи bluetooth-a на компа ми ми създава проблеми. Винаги когато се опитам да кача някакъв файл от компа на тела ми изписва "Access denied!" Преинсталирах го, но пак същия резултат. С bluetooth-a на телефона нямам проблеми - разменям файлове с други телефони. В какво може да е проблема?
Dream..
Think...
Do...
Live...
Be...
аз имах същия проблем и преинсталирах компа/в моя случай по ХР минах на уиндоус 7/
Понякога хората казват неща,които не мислят,които не могат да върнат.Понякога правим неща,които не можем да променим,и сами се подлагаме на болката.
На мен ми показва така, когато нямам памет на телефона или файла не е за тази папка![]()
В крайна сметка, сезоните се менят.Също така и градовете.Хора идват и си тръгват от живота ти.Но е много приятно да знаеш, че тези които обичаш винаги са в сърцето ти… ♥
Да и аз това си мислех... В самия телефон паметта ми е пълна, но има карта памет... А файловете които качвам винаги си отиват в картата с памет. Не е да нямам място и в нея. Имам над 100 MB свободно ..![]()
Dream..
Think...
Do...
Live...
Be...
Забелязал съм, че на повечето телефони при прехвърляне на файлове, чрез Bluetooth-а тези файлове първо се записват в паметта на телефона и след, като се прехвърли файла те пита дали да го запише в паметта на телефона или в картата памет!Първоначално написано от maksimal
Пробвай с много малък файл!
Точно така е. Но само при някои телефони. На стария ми тел беше така. Но на новия съм сигурен, че не е така. Никога не ме е питало подобно нещо
![]()
Dream..
Think...
Do...
Live...
Be...