.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Как да постъпя??? :(

Здравейте ..
    много съм объркана ии незная каквоо даа правяя .. значии запознахме сее сс едно момчее .. катоо гоо видяя мее гледа многоо странно ии мии сее усмихваа ... вв училище сме на здравей ии здрастии .. иначе смее сии писалии 3 пътии ии винагии първо аз муу пишаа .. един наш общт приятел е говорил с него и той е казал,че ме харесва,защото съм ''сладурана''.. проблема е,че искам да излезем ии даа сее опознаем,а той нее говори нищоо заа товаа .. пък ии винаги аз първа пишаа .. к'воо даа правяя ??

Ами.. нямаш нищо за губене - пеми инициативата.. предложи мо по закачлив начин да излезете - ако се съгласи супер,ако не - нищо не губишш .. А като излезете - каквото стане! Гледай да прекарате добре и да има и втори път Успех
    You know my motivation..Given my reputation..Please excuse me - I don't mean to be rude.. but tonight I'm f*ckin' you!

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Или е срамежлив, или не се интересува от теб, но не вярвам да го е срам да ти пише по скайп
    Както каза XxNymphetaminexX - покани го ти. Ако се окаже, че не те харесва остави го и си намери друг

П.П. Нужно ли беше да повтаряш последните букви на думите по толкова пъти?

--------------------------------------------------------

Град
    София
    Направи ТИ първата крачка тогава...

както казват по-нагоре поеми ти инициативата.. но ако ще има следващ път гледай ти да не я взимаш всеки път.. така да направи, че момчето да се отпусне
    Down on me..

Защо да не оговориш по-голяма група и да го питаш закачливо "ти ще идваш ли утре в мола" (например) така пак става защото ще ти е по-спокойно и лесно да го поканиш и ако там мине добре вероятно и той ще те покани след някое време. Най-важното обаче е да говориш колкото може повече с него при този случай (но не ставай досадна)

Поеми инициативата.Не си изпускай шанса.Пиши му по скайпа,и се уговорете някъде да излезете.

I remember your name crying in a rain
    When you left and close my door
    I remember myself in my emptiness
    Waiting for a special call…

Eric <3 Pam <3 Jessica <3 True Blood <3

Повече от фен Аватара на kinkygirl
    Град
    stara zagora
    съгласна съм с горните мнения.. поеми инициативата..няма нищо за губене,но като плюсче си имай 1 наум да не го притискаш много..момчетата мразят прекаления натиск!Успех!

Мега фен Аватара на Hilary_
    Ми питай го бе .. не е толкова трудно ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си