Добра идея по принцип.Медът има понякога разслабително действие.Тъй че,ако прекалиш с него да не се чудиш откъде ти е дошло жълтото злато,хахаПървоначално написано от Waterpolo1997
![]()
Губи се.Затова трябва протеинова лека закуска.И бягането да бъде до 20 минути максимум,няколко пъти седмично.Първоначално написано от Waterpolo1997
Идеално на 14 години да съветваш тийн който сега изражда тялото си и организма използва съставките от дюнерите пиците и вафлите за самото "строене"Първоначално написано от HHristov
Първо нещо което се отнася за цялата тема- автора се прай на ерудиран, други му обясняват неща които ги има и в интернет.Първоначално написано от HHristov
Христов, бате ако НЕ държи пулс над 49 ще припадне и вероятно пукне след 3 мин. Ако държи над 120 пак не си оцелил числото над 135 е оптимално до 150. Не знам правил ли си период за чистене обаче всеки един бонбон ти преебава диетата.3-то ако не знаеш от тея работи "лайнатаа" се забавя метаболизма
(всичко от личен опит го говоря имал съм проблем с кг преди 4 години и аз)
Hhristov, ще ми обясниш ли защо трябва да си на 20, за да се храниш здравословно?Напротив, точно като се храниш от сега правилно, ще имаш хубаво тяло и на 20 и на 30.....Иначе от карнитина няма смисъл.
Е като чистиш е добре картинита бе!
Пише се карНИТИН и да, добре е, но няма нужда в този случай.