.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24
    Мега фен Аватара на gummybear

Какво мислите ?? ;)

Здравейте и честит празник!Искам да Ви попитам нещо.Какъв ще е резултатът ,ако цял месец не ям сладки изделия(шоколади`вафли`бис вити`меденки`мелби`торти`т лумби` и тем подобни),а ги замествам с плодове(портокали`кивита`я ълки .. ).Всичкото това в продължение на 30 дни.Какъв ще е резултатът според вас?

theo <333

Голям фен Аватара на Sunshin3
    зависи какво друго ядеш
    ако се тъпчеш с сандивичи, дюнери, разни пържени и мазни неща.. едва ли ще има някакъв ефект

ако не - предполагам ще свалиш кг/см, най-добре и да спортуваш поне малко, малко кардио 2-3пъти в седмицата нарример

Град
    In your sick brain.. :)
    Мислиш ли, че ще успееш да издържиш?
    Иначе мисля, чеееее чак съвсем да не ги ядеш..
    според мен от всичко, но по МАЛКО! е най-добре..
    ~`Мофос ;д `~

shwepsy

ами ако намалиш сладкото за сметка на мазните банички,ефекта ще е 0,нооо ако спреш сладкото за месец или просто го ограничиш /което не е толкова трудно,колкото изглежда/ и внимаваш с мазните и тестени храни в комбинация с някакви тренировки ще има доста добър ефект \/
    Успех!

ако спреш сладкото и тестените неща, включително и хляба ще отслабнеш поне 3 кг, зависи от твоя метаболизъм, но това са основните храни от които се пълнее

Цитирай Първоначално написано от vampire_girl_
    ами ако намалиш сладкото за сметка на мазните банички,ефекта ще е 0,нооо ако спреш сладкото за месец или просто го ограничиш /което не е толкова трудно,колкото изглежда/ и внимаваш с мазните и тестени храни в комбинация с някакви тренировки ще има доста добър ефект \/
    Успех!
    Ами..обикновенно не ям баници и разни дюнери

theo <333

Град
    София
    Значи ще отслабнеш

Цитирай Първоначално написано от VaMpiRKaTaaa
    Значи ще отслабнеш
    дано..

theo <333

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Може и нищо да не стане!!!
    Все пак много зависи от количеството сладко,което си приемала до сега,от излишните килограми,от организма ти и т.н.
    Аз,например,ако спра сладкото на 100% сигурно ще смъкна 1-2 кг. максимум,защото почти не консумирам сладко.Ти,от своя страна,може да смъкнеш и 5 кг. в случай,че си наблягала редовно на сладките неща.
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy
    Все пак много зависи от количеството сладко,което си приемала до сега,от излишните килограми,от организма ти и т.н.
    Аз,например,ако спра сладкото на 100% сигурно ще смъкна 1-2 кг. максимум,защото почти не консумирам сладко.Ти,от своя страна,може да смъкнеш и 5 кг. в случай,че си наблягала редовно на сладките неща.
    тоест ако е ядяла сладко всеки ден и по много, ако го спре ще смъкне повечко кг

Мега фен Аватара на Infinity
    Както ти казаха и досега - от много неща зависи.
    Зависи от това какви количества си консумирала досега , зависи и от другата храна , която примаш , но при всички положение ще отслабнеш, ако запазиш досегашния си режим , като просто замениш сладкото със плодове.
    To infinity and beyond.

Град
    Volleywood
    Ще има ефект, ако след тези 30 дни не започнеш да се тъпчеш със сладко. Трябва след диетата също да не ядеш много сладко ..

anonymous708973
    Guest
    И след тоя един месец пак ще почнеш да ядеш? Нулев. Само ще си се мъчила.

Според мен няма да има резултат.Яж си но по мъничко може примерно 1 малък шоколад веднъж в седмицата.И кво,като се минат тези 2 месеца и ще започнеш пак да ядеш.... тъпо е.Организма се нуждае и от сладко .

I remember your name crying in a rain
    When you left and close my door
    I remember myself in my emptiness
    Waiting for a special call…

Eric <3 Pam <3 Jessica <3 True Blood <3

Голям фен Аватара на purple00
    Ще те нападнат банда летящи телетъбиси ядящи вафла боровец!
    The love is like a wind.. You can't see it but you can feel it

Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy
    Амии..често консумирах .. но през последната седмица рязко намаля , а в последните 3 дена съм го спряла и нуждата към него става все по-малка Нормално ли е? И какво ще се случи ,ако човек не яде изобщо сладко?

theo <333

anonymous708973
    Guest
    Ще ти се лепи моментално, след като похапнеш.
    Организмът ще отвикне да го разгражда.

Аз затова ям редовно, ама то моето вече е болест

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Sunshin3
    зависи какво друго ядеш
    ако се тъпчеш с сандивичи, дюнери, разни пържени и мазни неща.. едва ли ще има някакъв ефект

ако не - предполагам ще свалиш кг/см, най-добре и да спортуваш поне малко, малко кардио 2-3пъти в седмицата нарример
    +

Искам да споделя резултата си за тези 6 дена.От първи март не съм яла сладко,а само заместители - мляко с мед,филийка със сладко от къпини веднъж,плодове и разбира се манджи и супи .Смъкнала съм приблизително 2 кг,но може и да е един,защото показва различно след ядене Как мислите това вода ли е било или мазнини?НЕ съм пила по-голямо количество вода

theo <333

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
    И след тоя един месец пак ще почнеш да ядеш? Нулев. Само ще си се мъчила.
    +1

Няма такова нещо като отвикване на организма да разгражда вещества. Ще ти се лепи всичко по простата причина, че огранизма ще иска да се насити със захари, защото му липсват и ще го приеме като запаси. За това може би е най-добре от време на време и то по малко )
    There are 6 billion people in the world ..
    6 billion souls..and sometimes..
    all u need is 1..

ако ди сега си хапвала на често и по-много го намали, примерно веднъж в седмицата няколко парченца шоколад и пак ще има ефект

Мега фен Аватара на iiordanova
    Яж често , но малко. Ако искаш трайно отслабване.

Супер фен Аватара на mayaaa
    Ако не ядеш само сладки изделия няма да е колям

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си