- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Какво мислите ?? ;)
Здравейте и честит празник!Искам да Ви попитам нещо.Какъв ще е резултатът ,ако цял месец не ям сладки изделия(шоколади`вафли`бис вити`меденки`мелби`торти`т лумби` и тем подобни),а ги замествам с плодове(портокали`кивита`я ълки .. ).Всичкото това в продължение на 30 дни.Какъв ще е резултатът според вас?
theo <333
зависи какво друго ядеш
ако се тъпчеш с сандивичи, дюнери, разни пържени и мазни неща.. едва ли ще има някакъв ефект
ако не - предполагам ще свалиш кг/см, най-добре и да спортуваш поне малко, малко кардио 2-3пъти в седмицата нарример
Мислиш ли, че ще успееш да издържиш?![]()
Иначе мисля, чеееее чак съвсем да не ги ядеш..
според мен от всичко, но по МАЛКО! е най-добре..
~`Мофос ;д `~
shwepsy ♥
ако спреш сладкото и тестените неща, включително и хляба ще отслабнеш поне 3 кг, зависи от твоя метаболизъм, но това са основните храни от които се пълнее
Ами..обикновенно не ям баници и разни дюнериПървоначално написано от vampire_girl_
![]()
theo <333
дано..Първоначално написано от VaMpiRKaTaaa
theo <333
Може и нищо да не стане!!!
Все пак много зависи от количеството сладко,което си приемала до сега,от излишните килограми,от организма ти и т.н.
Аз,например,ако спра сладкото на 100% сигурно ще смъкна 1-2 кг. максимум,защото почти не консумирам сладко.Ти,от своя страна,може да смъкнеш и 5 кг. в случай,че си наблягала редовно на сладките неща.
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
тоест ако е ядяла сладко всеки ден и по много, ако го спре ще смъкне повечко кгПървоначално написано от 3oPuTy
Както ти казаха и досега - от много неща зависи.
Зависи от това какви количества си консумирала досега , зависи и от другата храна , която примаш , но при всички положение ще отслабнеш, ако запазиш досегашния си режим , като просто замениш сладкото със плодове.
To infinity and beyond.
Ще има ефект, ако след тези 30 дни не започнеш да се тъпчеш със сладко. Трябва след диетата също да не ядеш много сладко ..
И след тоя един месец пак ще почнеш да ядеш? Нулев. Само ще си се мъчила.
Според мен няма да има резултат.Яж си но по мъничко може примерно 1 малък шоколад веднъж в седмицата.И кво,като се минат тези 2 месеца и ще започнеш пак да ядеш.... тъпо е.Организма се нуждае и от сладко .![]()
I remember your name crying in a rain
When you left and close my door
I remember myself in my emptiness
Waiting for a special call…
Eric <3 Pam <3 Jessica <3 True Blood <3
Ще те нападнат банда летящи телетъбиси ядящи вафла боровец!![]()
The love is like a wind.. You can't see it but you can feel it
Амии..често консумирахПървоначално написано от 3oPuTy
.. но през последната седмица рязко намаля
, а в последните 3 дена съм го спряла и нуждата към него става все по-малка
Нормално ли е? И какво ще се случи ,ако човек не яде изобщо сладко?
theo <333
Ще ти се лепи моментално, след като похапнеш.
Организмът ще отвикне да го разгражда.
Аз затова ям редовно, ама то моето вече е болест![]()
Искам да споделя резултата си за тези 6 дена.От първи март не съм яла сладко,а само заместители - мляко с мед,филийка със сладко от къпини веднъж,плодове и разбира се манджи и супи.Смъкнала съм приблизително 2 кг,но може и да е един,защото показва различно след ядене
Как мислите това вода ли е било или мазнини?НЕ съм пила по-голямо количество вода
![]()
theo <333
Няма такова нещо като отвикване на организма да разгражда вещества. Ще ти се лепи всичко по простата причина, че огранизма ще иска да се насити със захари, защото му липсват и ще го приеме като запаси. За това може би е най-добре от време на време и то по малко)
There are 6 billion people in the world ..
6 billion souls..and sometimes..
all u need is 1..
ако ди сега си хапвала на често и по-много го намали, примерно веднъж в седмицата няколко парченца шоколад и пак ще има ефект