.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 41 от общо 41
    Виж сега, аз съм Б75 и да, понякога ми е хрумвало как ли би било ако примерно имах един размер по-големи, но като цяло съм по логиката - аз нямам проблеми с бюста ми, защо другите да имат? и си преживявам чудесно.
    Има още време да ти растат много неща ;d А и ако си останат така, какво ти пука, ти да не си само едни цици?? 100% има и ще има много други неща които да са ти супер ;]

''Well behaved women rarely make history.''
    My imagination will get me a passport to hell one day..
    http://www.facebook.com/pages/Shopah...194137?sk=wall ^^

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от milenkaaa
    Цитирай Първоначално написано от Rebirthing
    Яж соя . Но не някакви соеви продукти или печена соя, ами сурова соя, за предпочитане био. По 50-60 грама на ден в продължение на месец, два, не прекалявай много...
    Пфф ти знаеш ли колко е гадна суровата соя ?? :Д абсурд да ядеш в такива количества .. това си в мъчение
    Ъъъ, покълнала имах предвид . Хайде ще се редактирам. И под соеви продукти имам предвид соево "сирене" и соево "месо".

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    Цитирай Първоначално написано от miminko
    И какво като са малки? Единственият съвет,който мога да ти дам е да гледаш предимствата на малкия бюст и да започнеш да се харесваш каквато си.
    кви са плюсовете?
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Просто спри да се комплексираш.
    Не търси положително и отрицателно, защото ще се разочароваш.

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Град
    On top Drugs of choice: Nicotine Caffeine and Gaming
    Цитирай Първоначално написано от FuckingFreak
    Не се комплексирай! Ако излезеш навън ще видиш, че повечето момичета са с нормални и дори големи гърди - факт, но загледаш ли им бедрата например - пълна трагедия.. Всеки може да впечатли с голям бюст, но не всеки има перфектната фигура, нали така? Според мен момчетата повече държат да си стегната, отколкото някаква с огромните цомби, но увиснала и сланинеста.. Виж манекенките, може да са леко кльощави, но всички са плоски .. Малко са тези които са слабички и носят чашка C например, или поне аз такива не съм срещала.. Ако не са чак толкова малко, нека някой ме поправи..
    Манекенките са сред най-противните жени...ако това нешо изобщо може да се нареяа жена...

Мега фен
    Град
    Earth...
    не е чудно защо се комплексираш...

Сега слушай, слагаш подплънки, лятото няма да ходиш на плаж и си готова

Опитай се да се харесваш такава каквато си .... пък и гърдите не са изобщо решаващи! :P

Живей един път, но както трябва.. Слънцето няма цяла вечност да те радва.. Граби със шепи.. Обичай всеки.. Края не тежи, ако дните ти са леки..

Цитирай Първоначално написано от milenkaaa
    Яж соя . Но не някакви соеви продукти или печена соя, ами сурова соя, за предпочитане био. По 50-60 грама на ден в продължение на месец, два, не прекалявай много...
    Пфф ти знаеш ли колко е гадна суровата соя ?? :Д абсурд да ядеш в такива количества .. това си в мъчение
    Ъъъ, покълнала имах предвид . Хайде ще се редактирам. И под соеви продукти имам предвид соево "сирене" и соево "месо".
    Аз си купих скоро сурова био соя от био магазин и е ужасна ?! Соята трябва да се приготви..не може да се яде сурова..
    но както е и да е ;р
    Life is not a circus, it's a fuckin cabaret...

Цитирай Първоначално написано от Nakadah
    Сега слушай, слагаш подплънки, лятото няма да ходиш на плаж и си готова
    Да, и като се стигне до секс с някое момче и то ти свали сутиена и подплънките изпаднат - какво? Тва изобщо не действа възбуждащо.

Мога да те посъветвам да правиш лицеви опори - придават хубава форма на гърдите и ги повдигат леко. Иначе съм чувала някви неща за масажи и витамин Е, но не знам дали наистина действат.
    "Времето лекува всичко, времето го отнася и накрая има само мрак. Понякога откриваме други в мрака и понякога отново ги губим" - С. Кинг
    *
    "Когато човек има цел, просто трябва да го прави и лошо, ако го боли" - С. Кинг
    *
    "...each new stage in life, each new level of maturity attained, also marks a kind of small death, the loss of a little person no less loved."

Имам тотално същия проблем. Даже съм чашка А. Както едно момиче горе беше написало, имало B75 и й се искало по-големи... Майка ми е била точно като мен и докато не е напълняла, не са й пораснали. А аз даже като кача няколко килограма, дебелея в бедрата, дупето и корема най-много и никога в гърдите!... Единственото ми успокоение е, че на братовчедка ми й пораснаха значително след 16-17, но няма никаква гаранция, че може да стане и при мен.
    Иначе съм чела освен за соя (и боза ) за чай от сминдух/копър. Попринцип сума ти кремове и хапчета, но те или изобщо не действат, или имат странични ефекти и не смятам да ползвам. За подплънките да не говорим... Горе главата все пак, life goes on

Мега фен
    Аз пък да се набутам къде не ми е работа ,но както някой вече спомена - никой няма да те върне ,защото си с малка гръдна обиколка.

Пък и + това хубаво стегнато коремче и дупе и готини бедра и си си екстра .

Ей много сте се комплексирали с тия гърди. Като видя жена с огромен бюст вярно ,хваща ми окото ,но и жена с лилава коса ще постигне същия ефект. Ако разбираш за какво говоря.

Мега фен Аватара на KumchoValcho
    По-скоро поработи върху комплексите си, отколкото върху нещо друго

Супер фен Аватара на rosencetooo
    Цитирай Първоначално написано от KumchoValcho
    По-скоро поработи върху комплексите си, отколкото върху нещо друго
    ... Живей с мечти, а не със спомени ...

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    повдигай си ги?
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си