- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- комплексирам се..
Виж сега, аз съм Б75 и да, понякога ми е хрумвало как ли би било ако примерно имах един размер по-големи, но като цяло съм по логиката - аз нямам проблеми с бюста ми, защо другите да имат? и си преживявам чудесно.![]()
Има още време да ти растат много неща ;d А и ако си останат така, какво ти пука, ти да не си само едни цици?? 100% има и ще има много други неща които да са ти супер ;]
''Well behaved women rarely make history.''
My imagination will get me a passport to hell one day..
http://www.facebook.com/pages/Shopah...194137?sk=wall ^^
кви са плюсовете?Първоначално написано от miminko
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Просто спри да се комплексираш.
Не търси положително и отрицателно, защото ще се разочароваш.
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Манекенките са сред най-противните жени...ако това нешо изобщо може да се нареяа жена...Първоначално написано от FuckingFreak
![]()
не е чудно защо се комплексираш...
Сега слушай, слагаш подплънки, лятото няма да ходиш на плаж и си готова
Опитай се да се харесваш такава каквато си .... пък и гърдите не са изобщо решаващи! :P
♥
Живей един път, но както трябва.. Слънцето няма цяла вечност да те радва.. Граби със шепи.. Обичай всеки.. Края не тежи, ако дните ти са леки..
Аз си купих скоро сурова био соя от био магазин и е ужасна ?! Соята трябва да се приготви..не може да се яде сурова..Първоначално написано от Rebirthing
но както е и да е ;р
Life is not a circus, it's a fuckin cabaret...
Да, и като се стигне до секс с някое момче и то ти свали сутиена и подплънките изпаднат - какво? Тва изобщо не действа възбуждащо.Първоначално написано от Nakadah
![]()
Мога да те посъветвам да правиш лицеви опори - придават хубава форма на гърдите и ги повдигат леко. Иначе съм чувала някви неща за масажи и витамин Е, но не знам дали наистина действат.
"Времето лекува всичко, времето го отнася и накрая има само мрак. Понякога откриваме други в мрака и понякога отново ги губим" - С. Кинг
*
"Когато човек има цел, просто трябва да го прави и лошо, ако го боли" - С. Кинг
*
"...each new stage in life, each new level of maturity attained, also marks a kind of small death, the loss of a little person no less loved."
Имам тотално същия проблем.Даже съм чашка А. Както едно момиче горе беше написало, имало B75 и й се искало по-големи... Майка ми е била точно като мен и докато не е напълняла, не са й пораснали. А аз даже като кача няколко килограма, дебелея в бедрата, дупето и корема най-много и никога в гърдите!... Единственото ми успокоение е, че на братовчедка ми й пораснаха значително след 16-17, но няма никаква гаранция, че може да стане и при мен.
Иначе съм чела освен за соя (и боза) за чай от сминдух/копър. Попринцип сума ти кремове и хапчета, но те или изобщо не действат, или имат странични ефекти и не смятам да ползвам. За подплънките да не говорим... Горе главата все пак, life goes on
![]()
Аз пък да се набутам къде не ми е работа,но както някой вече спомена - никой няма да те върне ,защото си с малка гръдна обиколка.
Пък и + това хубаво стегнато коремче и дупе и готини бедра и си си екстра.
Ей много сте се комплексирали с тия гърди. Като видя жена с огромен бюст вярно ,хваща ми окото ,но и жена с лилава коса ще постигне същия ефект. Ако разбираш за какво говоря.
По-скоро поработи върху комплексите си, отколкото върху нещо друго
Първоначално написано от KumchoValcho
... Живей с мечти, а не със спомени ...
повдигай си ги?![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.