.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 41

комплексирам се..

Здравейте.. Значи моят проблем е следният : На 16 год. и половина съм.. ии имам прекалено малки гърди за тази възраст.. не ме разбирайте погрешно не искам МЛЕКОЦЕНТРАЛИ , а малко по-голями.. Комплексирам се.. всички мои приятелки имат нормални гърди.. имат с какво да запълнят сутиена.. докато аз постоянно имам чувството, че се смаляват със всеки изминал ден.. пък и като дойде лято .. като облеча банският и съм почти плоска като дъска.. Знам, че единствено мога да чакам нещо да се промени или да си сложа силикон, което никога няма да направя .. Дайте някакви съвети.. ако има такива като мен.. да споделят ! Благодаря
    Down on me..

Град
    София
    аЗ мисля,че си е от ген-а на човека.
    Както има ниски хора и високи хора например.

Голям фен Аватара на GrippingBosh
    Всичко е до гена така е .16 годишна възраст си има време да се развиваш още ,аз преди се комплексирах че съм една от най-ниските и слабички момиченца в класа като по-малка но вече много дръпнах и се изравних с другите,не се отчайвай ,нещата МОГАТ да се променят ,има надежда.Опитвай се да харесваш тялото си ,дори да го обичаш,
    LOVE не означава Legs Open Very Easy !!!
    момиче

Супер фен Аватара на GLaDOS
    Град
    Purgatory
    К'во ти пука ... ако си готин човек ,не бих те върнал !
    Това ,което не ни убива , ни ебава майката .

Да не ти пука
    Според мен,малките гърди са по-хубави ^^
    Natasha Poly,има малки гърди,но това не и пречи да е тооолкова красива /поне според мен/ .

anonymous708973
    Guest

Re: комплексирам се..

Цитирай Първоначално написано от ssunnnshinee
    Знам, че единствено мога да чакам нещо да се промени или да си сложа силикон, което никога няма да направя ..
    О, има и трети вариант - Прави секс.

За лятото си търси бански с повдигащ сутиен (има едно като лента/коланче под чашките) с леки подплънки - чудеса прави!

И аз съм с доста малка гръдна обиколка и много ме е яд, но наистина - какво мога да направя? Шанс.

Защо според вас голямата гръдна обиколка е символ на красота и сексапил? Ако една жена е красива и се чувства добре в кожата си, не са и нужни силикони, пластмаси и каквито и да било други боклуци. Аз също имам малки гърди, но така много си се харесвам, никой никога не ми е правил забележка за това, аз никога не съм го отчитала като свой проблем или комплекс, не се ли приемате каквито сте и другите няма да ви приемат!

Спокойно..какво толкова.По добре е да имаш малки но стегнати гърди отколкото големи и със стрий..Приеми се така каквато си.

I remember your name crying in a rain
    When you left and close my door
    I remember myself in my emptiness
    Waiting for a special call…

Eric <3 Pam <3 Jessica <3 True Blood <3

Мега фен Аватара на Pamaa
    Град
    Карлово <33
    Цитирай Първоначално написано от miminko
    И какво като са малки? Единственият съвет,който мога да ти дам е да гледаш предимствата на малкия бюст и да започнеш да се харесваш каквато си.
    +1
    И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33

Голям фен Аватара на Moderatorius
    Спокойно, аз съм на 18 и е спряло да ми пука особено Ако започнеш сама да се приемаш такава, ще ти е много по-добре. Кофти е, но се свиква. На мен не ми прави впечатление вече. Раста и разбирам, че като цяло излъчването е по-важно, характера също. Едно нямам, друго пък имам и ей така..

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Не се комплексирай! Ако излезеш навън ще видиш, че повечето момичета са с нормални и дори големи гърди - факт, но загледаш ли им бедрата например - пълна трагедия.. Всеки може да впечатли с голям бюст, но не всеки има перфектната фигура, нали така? Според мен момчетата повече държат да си стегната, отколкото някаква с огромните цомби, но увиснала и сланинеста.. Виж манекенките, може да са леко кльощави, но всички са плоски .. Малко са тези които са слабички и носят чашка C например, или поне аз такива не съм срещала.. Ако не са чак толкова малко, нека някой ме поправи..
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

пий боза но най-важното не се комплексирай

Голям фен Аватара на Sunshin3
    ква боза бе да й порасне г*з*

просто се научете да се харесвате такива, каквито сте!

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    човек се развива в пубертета до 18-19г. възраст,така че имаш време да се променят.

Голям фен Аватара на blondeVIP
    Град
    NYC
    И аз съм с доста малка гръдна обиколка...Изобщо не си ги харесвам ;д Дори не са от тези малките стегнатите - а са някакви грозни и даа ;дд Тва ми е спомена, колко мнг отслабнах, преди това си имах завидна гръдна обиколка нооо просто се примиряваш и да не ти пука толкова ;рр Имам сериозен приятел от доста време насам и той никога не ми е натяквал..дори доста си се бъзикахме заедно за това ;рр Освен това страшно много момчета, които познавам и с които сме говорили на тази тема са ми казвали че не са "цицомани" така чее... първо имаш още време да порастнат и второ... просто се примири, няма значение колко са големи... гърдите не са от такова значение каквото им придават доста от младите девойки : ))))
    And so I put this on my life
    Nobody or nothing will ever come between us

You know i'd do anything for you.. but you won't do the same !!!

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от titinkaa
    човек се развива в пубертета до 18-19г. възраст,така че имаш време да се променят.
    ^^Не е верно това...
    Преслава да речем е на 25 и нали ходи спецялно в Германия,за да и режат там някаква жлезали..какво беше,защото все още и растяли гърдите.
    А и големите гърди тежат много.По-добре ,по-малки,но стегнати като камък.

Супер фен Аватара на darrie
    Град
    In your mind.

Re: комплексирам се..

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
    И аз съм с доста малка гръдна обиколка и много ме е яд, но наистина - какво мога да направя? Шанс.
    The same here.
    Да не ти пука, обичай се каквато си.

http://vbox7.com/play:27671a29

http://vbox7.com/play:cb758a54
    Карай внимателно - спаси живот!

http://www.facebook.com/pages/Dream-of-love/172035706162256 & http://www.facebook.com/pages/The-st...22269861159010 ~ Страници за бележки във Фейсбук.

съветите на всички да се приемаш каквато си, са това което и аз ти бих казала.. няма нищо по-прекрасно от момиче, което сияе цялото защото се обожава само по себе си
    п.п. има хапчета и кремове за уголемяване на бюста, но те се препоръчват за под 18 годишна възраст и аз не им вярвам особенно..
    Life is not a circus, it's a fuckin cabaret...

Супер фен Аватара на Shia
    Не е нужно да плюете големите гърди,за да й вдъхнете кураж.
    Имаш малки гърди,приеми ги,гърдите са част от теб,но не цялата теб.Ако някой ще те харесва и взима за гадже няма да е заради гърдите.

Повече от фен Аватара на SorrowEyes
    Ами като напълнееш малко, ще ти пораснат и гърдите. При мен така стана... бях ужасно плоска като бях по-малка сега съм нормална. Ама качих и килограми За тези от нас, които не сме генетично надарени - или закръглена с големи гърди или слабичка и с малки

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Яж соя . Но не някакви соеви продукти или печена соя, ами сурова соя, за предпочитане био. По 50-60 грама на ден в продължение на месец, два, не прекалявай много...

Моето мнение , е че всичко си зависи от генът и организма , а и бюста расте до 21 годишна възраст така ,че не се притеснявай всеки който си похапва качва различно има момичета които са адси слаби и качват само в бюста има и такива които на горе изобщо не качват . Не мисля ,че бюста определя жената ,разбира се един бюст прави жината по сексапилна по-привлекателна и ест за нея си ще си има по голямо самочувствие ,но ти ако си имаш излъчването и красотата и интелигентността не виждам това какво те притеснява като в дне(шно време има методи зца такива комплекси но трябва и да имаш възможности да си ги осигуриш :P Крайното ми изречение е ,че не трябва да те притесняват тези неща не си единственната на света !

Цитирай Първоначално написано от Rebirthing
    Яж соя . Но не някакви соеви продукти или печена соя, ами сурова соя, за предпочитане био. По 50-60 грама на ден в продължение на месец, два, не прекалявай много...
    Пфф ти знаеш ли колко е гадна суровата соя ?? :Д абсурд да ядеш в такива количества .. това си в мъчение
    Life is not a circus, it's a fuckin cabaret...

Цитирай Първоначално написано от VaMpiRKaTaaa
    аЗ мисля,че си е от ген-а на човека.
    Както има ниски хора и високи хора например.
    +1 иначе още по темата-ами аз какво да кажа-на 18 години съм и имам супер малки гърди(колкото да не е без хич и да не съм чак плоска) но пък какво толкова, ,не всичко е цици

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си