.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 49

Огромен проблем

Здравеите значи аз сам на 15 вече и имам огромен проблем .. момче сам и вече имах възможност да загубя девствеността си но не успях ... проблема е че немога да извадя пениса си от кожичката не съм обрязан .. много ме е срам ... :X но дано някой ми помогне. Като опитам да го извадя ме боли ... адски неприятно е не ссе търпи .. моля помогнете , дайте вашето решение. Немога да се обрежа , щотото адски ме е срам да кажа на наще - обрежетре ме ... ПОМОЩ

Значи пробвал съм под душа с топла вода .. доста по лесно е но пак немога да оголя главичката цялата .... четох статията за фимоза и категорично заявявам че ще умра от срам да кажа на наще че ми трябва операция ... значи мислех да пробвам със веро или вазелин да пъхна под кожата и така да я дръпна .. съветвайте ме . благодаря предварително

аз сам ще успея така или иначе , колкото и да боли ще успея да го дръпна , просто от статията която четох , се наплаших и незнам какво да правя

Град
    София
    Ходи на уролог да ти цепне кожичката малко и няма да имаш проблем със забелването.Така съм чувала.

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Пичага, вземи преодолей срама и отиди на доктор (поне за преглед), щото работата може да стане сериозна. Няма значение дали си малък или голям, лекарската намеса може да е наложителна.
    Welcome to the Jungle...

Немога ли да ида на уролог без родителите ? леле почнах да говоря глупости щот ми стана гадно че неможе без родителя .. отностно бащтата ... пичове и пички , с баща ми се нямаме много много щото по 11 месеца в годината е извън страната ... незнам ... някакви други решения без намесата на лекар ? Дайте нещо каквото и да е само да е ефективно , няма значение от болката ...

не сам съм ... немога ли да ида на уролог сам ? нали е въпрос на минути ... или да резна част от кожата сам ...

Град
    София
    или да резна част от кожата сам
    НЕ прави глупoсти.
    Ще се възпали и ще се стигне до операция.

E Добре кво да прая ?

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от nansin
    E Добре кво да прая ?
    Казваме ти,иди на уролог.

Аз ви казвам че немога ... разберете ме АДСКИ МНОГО МЕ Е СРАМ ... друга възможност ...

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Аз ви казвам че немога ... разберете ме АДСКИ МНОГО МЕ Е СРАМ ... друга възможност ...
    Като те е толкова срам, ще си те боли значи. Успех.
    Лекарят е единствената възможност.
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Град
    София
    От срам,полза НЯМА.
    В момента се глезиш ще преодолееш този срам и ще тичаш на лекар.
    Ами всяка жена като се чекне пред гинеколога и като ражда да не мислиш,че е приятнo?

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    Аве ти си голям келеш сериозно...Ще си докараш някое възпаление от глупости,кажи на вашите и отиди на уролог,б*хти келеша дето си,срам го било....Ми стой си така завинаги,ни секс ще видиш ни нищо цял живот щото те е срам...Кой ти е казал че ще те обрежат,има и друг вариант ама аз тука не мога да ти го обясня за това КАЖИ НА ВАШИТЕ И ОТИДИ НА УРОЛОГ !!!!
    >>DjBelev<<

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от miminko
    Повярвай ми, като раждах последното нещо, което изпитвах беше срам...
    Вярвам ти.
    Се пак ти си раждала,a не а3,и не знам какво е да раждаш...
    Е,че ме беше срам първите 2пъти да ида на гинеколог,спор няма,но се свиква.

Добре , ще ви послушам и ще говоря с татето ... надявам се да не ми се изсмее че не съм достатачно мъжествен

Град
    Варна
    Имам подобен проблем,казах на нашите и отидох на уролог погледна ме и тва е.За кво да ти се смее,човека работата му е да ти помогне не да ти се смее на пишката тъй че вообще не се притеснявай,човека е там да ти помогне.

На баща ти му кажи какво ти е да те заведе,не е нужно да го показваш на всеки който кажеш като те е срам толкова
    >>DjBelev<<

Добре , ама преди 3 дена се обръснах долу ... и ще изчакам още седмица да пораснат , щото бащата ще ми се смее че съм се избръснал

А можете ли да предложите вариянти как да го поднеса на родителите ми че съм с тоя недъг 15 години ?

Ами жено , повярвай , трудно е !

Мега фен
    Ама чакай сега.

Не можеш да обелиш кожичката когато е спаднал или когато е на фул ерекция ?

И в 2 та вариянта ... и когато е в ерекция и когато е спаднал ... съвсем леко се вижда част от главичката до мястото до кадето мога да дръпна!

Град
    Варна
    Ами жено , повярвай , трудно е !
    Брейй,аре не се прави на мъж,не е трудно,само се лигавиш....
    >>DjBelev<<

Мега фен
    И в 2 та вариянта ... и когато е в ерекция и когато е спаднал ... съвсем леко се вижда част от главичката до мястото до кадето мога да дръпна!
    Еми на мене като ми е в фул ерекция е не мога да оголя тъпата главичка напълно смисъл мога ама трудничко става.И кво означава,че имам същият проблем ли ?

Ако е и в спаднало тогава последвай съветите..

Еми начиии аз бях пиян тогава , и набързо се събудих като неможах да изеба момичето ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си