- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Огромен проблем
Лошо
Благодаря за надъхването и подкрепата , както казах отдеве ще изчакам да ми пораснат космите и тогава ще им кажа ...
Ако можеш в спокойно състояние значи може да имаш късо гемче.Тва е елементарна операция за 2 седмици ще си на линия![]()
>>DjBelev<<
Срам п*тка не ебе !![]()
Достатъчно мъжествен си за секс,а сега те е срам от нещо нормалнобаща ти няма да ти се подиграва...
Познавам момче, на което баща му плати аборт, автора се запритеснил за нещо толкова дребно. Давай смело, татко ти ще те разбере, все пак и той има патка.![]()
Welcome to the Jungle...
Благодаря многоОт огромна полза ми бяхте , щото бях на път да направя нещо за което щях да съжелявам цял живот !
Приятел ,не си бъгавспокойно.. можеш и сам да се оправиш.. под душа го ловиш приятеля и го забелваш малко по малко, може да боли малко , и после ще ти е червен на мястото дето е бил слепен, но няма да се стига до доктори и бащата.
Моя беше така като бях на 14-15 и няма грешка![]()
Е окей е.. ти не биеш ли чекий? Е и да не биеш, за първи път ли си гледаш оная работа. Според мен по-добре иди кажи на баща си и иди на доктор.. не бъди самонадеян и не прави самоинициативи.....
Пиши кво е станало.
Повярвай, не искаш да си скъсаш нещо при някакъв некадърен опит да се оправиш сам. Най-добрият ми приятел си скъса кожичката при секс и ходи на операция. Ако това няма да те убеди, имай предвид, че беше... "на диета" (да, включително и мастурбация) 14 дни.![]()
ако не направиш нещо СПЕШНО, може да нямаш деца! действай!Първоначално написано от nansin
Това е напълно ебзмислено, няма смисъл да чакаш. Сподели с баща ти, той ще те разбере на 100%, ще отидете на лекар заедно и като те погледне ще ти каже какъва е работата. Лекарите са за това. Не се притеснявай от това, около 60% от момчетата имат този проблем. Ако в свободно състояние се забелва, значи вероятноста да имаш т.н късо гемче е голяма. "Операцията" е около 10-15 мин с местна упоойка и се състои в срязване на кожичката която е от задната страна на главичката и захващането с 2 шева по-надоло. Възстановяването е около 2 седмици, а след месец няма да има и следа какво се е случвало. Последния коментар е пълна глупосот, няма да останеш без деца, но колкото повече чаккаш проблема се задълбочава, защото кожата може да слепне повече и да се наложи обрязване вместо просто цепване. Дори и си за обрязване обаче в това няма нищо страшно и срамно. Недей да се опитваш сам да прилагаш сила, защото ако се получи разкъсване ще е грозна картинка, там мястото е много кръвоснабдено.Благодаря за надъхването и подкрепата , както казах отдеве ще изчакам да ми пораснат космите и тогава ще им кажа ...
Отивай при баща ти, знам че те е срам, но няма от какво. Като му кажеш ще се чудиш после от какво те е било срам.
Никога ли не си го забелвал до сега бе човек?![]()
![]()
Ами това трябваше да го правиш докато си още малък бе човек.. хем за да го измиеш трябва го "извадиш на бел свет"... шматка
Режи брат по-аиляк е ... имах почти същия проблем и го реших.. няма нищо срамно в това да кажеш на ваще
Телефона ми звъни отсреща чувам плач...малка курва плаче за господин играч !
Споко баце и мене ме болеше ама след първия път всичко ми мина!!!!Просто сложих капута иии каката ме водеше![]()