.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 59

Град
    Сливен
    <>

Съжалявам , моя е грешката , защото не уточних за какво точно става въпрос.Лично аз не смятам този вид характер за тъп , защото дори самата аз съм красива , но притеснителна и не толкова общителна.Просто понеже си нямам гадже си направих заключението , че характера ми е тъп .

Мега фен Аватара на GD
    Град
    Варна морето сините вълни
    Не бих тръгнал разбира се, искам да е с характер на място и един ден да знае как да възпита децата ми.Красотата също е важна.

Не,абсурд. За мен характера винаги е бил най-важен .
    Малък град,големи филми ....

Фен Аватара на saskou
    Град
    Bourgas
    НЕ! От опит ти го споделям
    да слуша

Мега фен Аватара на iiordanova
    Точно , кратко и ясно - НЕ. ^^

Град
    Стара Загора
    По скоро обратното. Никога не бих тръгнал с някоя "кифла",само заради външният й вид. Никога. Дори бих казал,че обръщам много повече внимание на характера,интелигентноста и прочее,отколкото на външноста,защото както казва старата клиширана поговорка - "по дрехите посрещат,по ума изпращат". Естествено външният вид все пак оказва влияние,но само за да привлече първият ми поглед.
    Живеят само влюбените,останалите просто съществуват.

Цитирай Първоначално написано от essential919
    Под тъп имам предвид човека да не е толко общителен или да е притеснителен
    Да ти имам определението за тъп характер

Ако това е тъп характер,да.
    Но,аз друго разбирам под тъп характер: някой с изключително ниска култура,дето не може да направи едно правилно изречение.Речникът му се състои главно от "Майка му да *ба" и си пада по кръчмарските изпълнения /в пряк и преносен смисъл/. И т.н. ... или просто е пълен лигьо - ами,много ясно,че не.

НИКОГА. Абсолютно никога не поставям външния вид на първо място, в повечето пъти това е последното нещо, което гледам в едно момче.
    you can't make people love you.
    you can make them fear you.

Ако да си притеснителен и необщителен те прави човек с тъп характер .. .. да, бих!
    Но нр бих тръгнала с някое момче, което е наистина тъпо и малоумно не може ти да седиш с него и да не си кажете едно смислено изречение или пък да ти говори един час за ЦС
    The best part of me is hidden..

Съжалявам , моя е грешката , защото не уточних за какво точно става въпрос.Лично аз не смятам този вид характер за тъп , защото дори самата аз съм красива , но притеснителна и не толкова общителна.Просто понеже си нямам гадже си направих заключението , че характера ми е тъп .
    хей, момичето се поправи.. стига сте я нападали :P в момента напълно те разбирам и аз стигнах до това заключение за себе си
    по темата: да, бих! поне да си приличаме

Еми ходила съм с супер сладко, красиво, секси и т.н. пърче на 18, ама имаше три главни недостатъка /като изключим по-малките/
    1 - Много ревнив
    2 - Изневери ми
    3 - От началото на 10 клас не е отварял учебник и не знае дори най-елементарните неща в английския език. /Сестра ми, която е 3 клас знае повече от него - той пише MAY вместо MY/ Може да се причисли към тъпите, нали??
    Бях много влюбена в него .... ;дд
    А по темата - всичко зависи от чувствата ви към този човек. Да си тъп или умен е също като беден или богат. Ако за една връзка не гледаш дали човека до теб е беден не трябва да гледаш също дали е тъп, стига да се държи както трябва с теб и да си го обичаш ти.

Човек може да е притеснителен и не-много общителен, но същевременно да притежава много други добри качества. Има други негативи, които мен лично ме притесняват повече в някои момичета- примерно голямото самочувствие без покритие. По въпроса може да се дискутира много

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    абсолютно да
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Супер фен Аватара на againstyou
    Град
    Несебър ;]
    И тва ли го прави тъп ?! Хахахахах

Супер фен Аватара на againstyou
    Град
    Несебър ;]
    Цитирай Първоначално написано от teo96
    По скоро обратното. Никога не бих тръгнал с някоя "кифла",само заради външният й вид. Никога. Дори бих казал,че обръщам много повече внимание на характера,интелигентноста и прочее,отколкото на външноста,защото както казва старата клиширана поговорка - "по дрехите посрещат,по ума изпращат". Естествено външният вид все пак оказва влияние,но само за да привлече първият ми поглед.
    +++1

Е,т'ва ли разбираш под тъп. Притеснителен. Ако е само това не виждам защо не. Са ако е някакъв мега тъп(смисъл прост,вулгарен,противе) ок,ама притеснителен..

Мега фен Аватара на Paramour
    Град
    Варна ^.^
    тъп характер?
    какво ще рече това?
    ако има предвид човекът да е тъп.. тогава НЕ, не бих тръгнала с такъв човек..
    преди време си бях харесала такова момче, не бях го опознала достатъчно. Тръгнахме уж.. в началото аз съм супер щастлива и в един момент като го видях какъв е тъп, ама наистина тъп(беше глупав.. държеше се просташки.. не знаеше кога какво да говори.. пфф толкова много неща.. ;х).. не знам къде ми беше акъла, че изобщо се захванах с него тогава ;д..
    МОМИЧЕ!
    So I try to hold onto a time when nothing mattered
    And I can't explain what happened
    And I can't erase the things that I've done
    No I can't

естествено,че не закво ти е красив приятел ама без капка мозък ... да краси секцията ли?

Мега фен Аватара на FuckedUp
    Много ясно, че...НЕ
    Може да е някаква красавица, обаче като я опозная и разбера, че има по-малко сиво в-во от мравка..Shit happens.
    Roses are brown,
    Violets are brown,
    SOMEONE SHIT IN MY GARDEN

доста абстрактно зададен въпрос ....тъп характер ? И как един характер може да бъде тъп?!

Мне не бих, не че съм имал и шанс

Голям фен Аватара на x7aZzy
    Правила съм тази грешка и не бих повторила. Зависи какво искам от момчето - секс или нещо повече, но връзка с подобен човек - абсурд!

Съжалявам. Не преминавам през линия, която очертавам [!]

Супер фен Аватара на PyCoKoCkA93
    Град
    Пловдив
    Ако питаш конкретно за себе си - НЕДЕЙ освен ако не искаш само секс или украса на масата...
    Аз лично никога не съм и няма и да го направя...
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
    ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!

Супер фен Аватара на UNITED2
    Град
    Памплона
    Правил съм го,кофти е !
    Не бих повторил,но напоследък само такива има КРАСИВИ и тъпи ама тъпи,ама тъпи...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си