Първоначално написано от
Auriss
Хубаво ме нахранихте ,благодаря. Научете се да мислите с главите си ,а не като видите нещо ,което не ви харесва ,да налитате на индиректни обиди.
@хаус - Първо ,няма как да променя факта ,че българите са глупави ,ограничени и не желаят да се развиват. А и не ми е работа.
Второ ,не съм казвал ,че не ми харесва. Все едно ми е . Буквално. Ако утре България започне да прави гнусотиите ,които са вършели турците, ще ми е противна точно толкова.
Мнението ми не ви кефи - ок ,боли ме ....
@Мечо - Никой не ме е питал къде и кога искам да се раждам. Левки и Ботев не са НИКАКВА причина да се чувствам длъжен на България. По същата линия на логика съм безкрайно благодарен на СССР ,че са отблъснали германците.....глупост ,виждаш ли.
И относно последното ти изречение - не ,не е сладкарница. Но има разлика между това да си скъсваш гъза за нищо и това в замяна на усиления труд да получаваш подобаващо заплащане. И не говоря наизуст.
@Слики , нито мрънкам ,нито пък имам желание да си мърдам пръста. Истината е ,че точно вие сте тези (3мата) ,които използвате глупави заучени и клиширани думички ,резерве за хора ,които отстъпват от вашия морал по отношение на родината.
Айде кажи ми каква е разликата между България и Мексико ,освен че ти си си въобразил ,че носиш някаква емоционална отговорност за това ,което се случва с и в България.
И да ,по различно е като отидеш в друга държава. Ще ти кажа кое е по-различно - хората. И е напълно достатъчно.
Бтв ,ти си тази/този ,която/който си мисли ,че знае ,но всъщност изобщо не е наясно. "Проспериращи млади хора" ,които се нуждаят от помощ....
Ама аз закакво ли изобщо си губя времето да споря..