- Форум
- По малко от всичко
- Политика
- <<<<<<<<Защо??>>>>>&g
Масата българи наистина са глупави. Както и масата навсякъде по света. Един хАмериканец на въпроса знаеш ли къде е България, ми обясняваше, че било щат на US... моля ти се... Англичаните също не са стока...но историята е твърде дълга. Немците по лични впечатления биват, но са ми странен народ. Не блястят с особена умнотия, а това за точността си е чист мит.Първоначално написано от Auriss
Има много способни българи, точно от младото поколоение. Проблема е, че повечето обикновено свършват на посредствена работа, просто защото няма кой да ги оцени правилно и да им даде шанс за развитие.
България има толкова много потенциал, че направо бяс ме хваща като видя как се пилее ей така. И икономически и стратегически и всякакъв. Е, нямаме петрол, но скоро и другите няма да имат. Като искаш да си гледаш само твоя гъз и просто да бягаш натам накъдето си мислиш, че е добре - никакъв проблем от моя страна. Просто не ми обяснявай колко зле е държавата, защото това зависи от нас. От всички нас. И докато седим и чакаме принца на Белия кон да ни оправи...наистина само ще ни оправят.