.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 32
    Голям фен Аватара на BlindedAngel
    Град
    Варна

Бели шалвари ?

Къде във Варна мога да намеря бели шалвари за момче, но материята да е като на панталон, а не дънки ( ако ме разбрахте ).Преди време в Sprider-а видях но най - малкия размер който имаха можех да побера още един авер в тях .Не съм обикалял още никъде, защото не ми остава много време.
    П.П. И си спестете нападките и критиките, ако обичате
    "По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев

Супер фен Аватара на Naive
    Град
    София
    лъха ми на безвкусие

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Момче с шалвари?!
    Искам снимка,моля!!!Не бях виждала подобно нещо до сега Дори не знаех,че има мъжки шалвари Лелеее,колко съм изостанала
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    блях, на момичета стои умопомрачаващо грозно, особено на някакво слабичко такова, на момче пък не си представям..
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

Ъ, едва ли ще намериш някъде о.О

Момче/момиче с шалвари - иилллл :/

вземи се хвърли от някъде

Супер фен Аватара на cherrygloss
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от smiirnoff
    Ъ, едва ли ще намериш някъде о.О

Момче/момиче с шалвари - иилллл :/

Пълен ужас.
    I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?

Момчето не ви иска мнението за мъжките шалвари, пита къде може да намери.. Честно казано отвратителни сте в този форум.

По темата, виждала съм ги по магазините, но преди година някъде и то само тип дънки.

Супер фен Аватара на cherrygloss
    Град
    Бургас
    Ние пък защо да не му дадем съвет.. той ако иска да го чете / приема
    I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от PrclssRosh
    Момчето не ви иска мнението за мъжките шалвари, пита къде може да намери.. Честно казано отвратителни сте в този форум.

По темата, виждала съм ги по магазините, но преди година някъде и то само тип дънки.
    Поне един нормален отговор, за което благодаря А относно всички други компетентни, които се изказаха " по темата" мога само да кажа, че нямаше смисъл да се правите на оригинални и всезнаещи и да си мислите, че щом на 10 комплексара от този форум шалвари не им харесват да означава, че на целия свят не им харесват.Имам едни шалвари, тип дънки, които просто са с малко по - дълбоко дъно и на мен лично ми харесва комбинациите които се получават.Не ви карам да ги харесвате, нито се налагам, просто попитах най - учтиво...Аман от комплексари и злоба
    "По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев

Ние много се комплексираме ,че ти искаш да носиш бели шалвари..Ах колко се комплексирахме

Аз разбрах за какви шалвари говориш.. Ти като кажеш шалвари и всеки се сеща за онези мегаизсулените мочти като пола...

Ми не знам.. по Пловдив и София бая съм виждала.. Би тряабвало да има..

Мисля ,че в New Yorker, ако имате такъв магазин ,имаше преди ..

Иии винаги можеш да си поръчаш от нета .. има много онлайн сайтчета,а не са и скъпи... със доставката и цената излизат по-евтино от магазините.,а стоките са същите
    You know my motivation..Given my reputation..Please excuse me - I don't mean to be rude.. but tonight I'm f*ckin' you!

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от XxNymphetaminexX
    Аз разбрах за какви шалвари говориш.. Ти като кажеш шалвари и всеки се сеща за онези мегаизсулените мочти като пола...

Ми не знам.. по Пловдив и София бая съм виждала.. Би тряабвало да има..

Мисля ,че в New Yorker, ако имате такъв магазин ,имаше преди ..

Иии винаги можеш да си поръчаш от нета .. има много онлайн сайтчета,а не са и скъпи... със доставката и цената излизат по-евтино от магазините.,а стоките са същите
    Мерси много за отговора.Разрових из няколко сайта, но нищо не намерих, можеш ли да ми препоръчаш някой ?

Цитирай Първоначално написано от cvetinka94
    Ние много се комплексираме ,че ти искаш да носиш бели шалвари..Ах колко се комплексирахме
    Мхм

Град
    И все пак някой няма ли да даде снимка на такива мъжки шалвари,защото аз определено си представям нещо като това,което носят циганките,но в мъжки вариант А в нета намирам само снимки на момичета ...

Голям фен Аватара на Sunshin3
    аз дадох!

Град
    Извинявай,не бях забелязала
    ...
    Добре,че още не съм закусвала

Голям фен Аватара на Sunshin3
    на мен пък ми се пие вода, ама ме мързи да ида
    спирам.

Колко фрапиращо, наистина.. Превземате се, изобщо не изглежда нито смешно, нито странно. Но всеки с вкуса си..

Колко фрапиращо, наистина.. Превземате се, изобщо не изглежда нито смешно, нито странно. Но всеки с вкуса си..
    Нито смешно-нито странно! Само дето е като наакан.
    То на момиче изглежда грозно/селско и т.н., пък на момче....
    Bring your love,baby, I can bring my shame
    Bring the drugs,baby I can bring my pain

Супер фен Аватара на Naive
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от BlindedAngel

Поне един нормален отговор, за което благодаря А относно всички други компетентни, които се изказаха " по темата" мога само да кажа, че нямаше смисъл да се правите на оригинални и всезнаещи и да си мислите, че щом на 10 комплексара от този форум шалвари не им харесват да означава, че на целия свят не им харесват.Имам едни шалвари, тип дънки, които просто са с малко по - дълбоко дъно и на мен лично ми харесва комбинациите които се получават.Не ви карам да ги харесвате, нито се налагам, просто попитах най - учтиво...Аман от комплексари и злоба
    Нормален = такъв, в който чуваш това, което искаш, тъй ли? хД
    Може да сме комплексари/злобари/блаблабла, ама поне не страдаме от липса на вкус:р

Ох до сега рових и най-интересното ,на което попаднах беше папагал в шалвари .. иначе съм виждала мн момчета с шалварии и стои готинкоо ... Продължавам да търся...

Ааа снимката на ава ти ли сии? ;дд Като я гледам почват да ми святкат очичките ;д
    You know my motivation..Given my reputation..Please excuse me - I don't mean to be rude.. but tonight I'm f*ckin' you!

Мега фен Аватара на Pamaa
    Град
    Карлово <33

по темата: ако не можеш да си намериш иди да ти ги ошият
    И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си