Ямболският,Банишора Тайгър,Баратхурм или по-известен в реалните среди като-Юлката преди няколко дни ми писа на лично,че съм 14 годишен пикльо,който няма право да го обижда и да се подиграва с него,така че от Ямбол щял да ми уговори банишорски гангстери,които щяли да ме намерят и да ме научат на възпитание Който иска цялата балада написана от Юлчо,да каже на лично...

Въпроса ми е:Кво да правя,вече от страх 3ти ден съм на кафета и не мога да спя от страх на вратата ми да не почукат банишорските(ямболските)те рминатори,знам,че Ямбол си е забутано село и сигурно жигулите им имат проблем с настилката,но чак пък толкоз...Темата е напълно сериозна,треперя от страх,така че моля да не се мести в раздел "Кофата" http://www.facebook.com/mitko.racov ето това е фейсбука,който Юлчо ми даде,с оправданието,че това е негов фр(банишорски терминатор,трениращ ММА),който разчиства сметки по столицата,понеже наш Юлианчо,нямал пари да си плати бензина на БМБто

П.П Юлчо,може ли да ми дадеш,горе долу точно време,когато да очаквам ударната бригада,за да не се насирам от страх непрекъснато