.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Първите години от живота ми.

Така чудя се откъде да започна.Казват,че семейството е най спокойното място,но не и в моя случай.Баща ми почина още като бях бебе,след това почина и дядо ми който обожавах,след това умря една моя леля точно като започвах първи клас.И така първите ми 7 години бяха изпълнени с много черни моменти,кото се има на предвид и че с майками се виждах 1 път в седмицата защото тя работеше и баба ми ме гледаше.След това започна училище и горе долу всичко беше добре.Аз имам и брат по-голям от мен като малък беше мн добър,но след това започна да създава проблеми след проблеми докато преди 1,5 се продруса и така всичко се срина отново и немисля че ще се оправи.И така това са първите години от живота ми.Видях най-големите страдания,бях предадена от най-любимите ми хора и видях най-лошото от тях.Това е моя живот.

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Наистина не е лесно да не си припомняш тези моменти от живота ти - но се опитайй.. В живота се случват и такива неща,които всъщност ни учат да сме по-силни и да вярваме в себе си..
    Продължавай смело напред..
    Бъдещето ти е в твоите ръце..
    Учи си,живей,забавлявай се - накратко: имаш един живот,изживей си го .. И вярвай,че в живота може да се случат и хубави неща..
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Супер фен Аватара на GLaDOS
    Град
    Purgatory
    Колкото и гадно да звучи ,мога да ти кажа че не си видяла най-гадното от живота . Колко още трудности и скапани ситуации ще се наложи да изживееш не е истина !
    Всичко си зависи от теб ! Ти избираш дали ще се пребориш с живота или ще го оставиш да те смачка !
    Вярвай в себе си и не допускай тежките моменти да те обезверят и унищожат !
    Това ,което не ни убива , ни ебава майката .

Супер фен
    Не знам на колко си, но след време се осъзнаеш, че целият живот е много по-лайнян...

Мега фен Аватара на iiordanova
    Свиквай , живота е шит.
    Не ти казвам да вдигнеш ръце и всяка втора дума да ти е "Такъв е живота". Бори се , за да оцелееш. Защото като стойш и се оплакваш няма как да стане.

Супер фен
    Град
    Germany
    Цитирай Първоначално написано от iiordanova
    Свиквай , живота е шит.
    Не ти казвам да вдигнеш ръце и всяка втора дума да ти е "Такъв е живота". Бори се , за да оцелееш. Защото като стойш и се оплакваш няма как да стане.
    +1

Няма второ мнение изобщо не ти е било леко...не мисля и,че има шанс по някакъв начин да забравиш за това,но според мен просто трябва да се съсредоточиш в настоящето..мисли за теб и твоето щастие,за твоя живот все пак един живот живеем и би трябвало всеки да е егоист в това отношение да извлече всичко което би му доставило удоволствие и щастие..това е моят съвет-гледай напред и си имай едно в предвид,че щом през това си преминала на такава крехка възраст би могла да устоиш на всички останали трудности в живота

Голям фен Аватара на xinfamous
    Мерси,ай!
    Can It All Be So Simple ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си