- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Въпрос за коса..... :)
Имам един въпрос, който е свързан с косата и ще съм много благодарна ако има хора, който биха споделили мнението си.Притеснява ме, че има възможност косата ми да се увреди ( така прочетох в една статия ), ако я връзвам прекалено стегнато или твърде често. Затова реших да попитам - възможно ли е това? Възможно ли е косата да се увреди ако се връзва всеки ден например?
![]()
Ами аз вкъщи стоя с вързана коса почти винаги, а навън с разни други прически и така като гледам е супер дори има извивка на мястото на хващане и не нищо няма да ти стане за навън я хващах по - стегнато, но за вкъщи по разхлабено!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
:P
![]()
Preska
На мен предната фризьорка ми говореше нещо подобно.
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
Лятото бях на море на 'Албена'.
Там отидох да ми направят от тия най-малките плитчици на цялата коса.
Косата ми е дълга до кръста и гъста,плитките бяха много,мънички и по цялата коса.Сигурно се сещате за какъв тип плитки говоря,седях на цялото море,което беше 2-3седмици с тези плитки и като си пуснах косата падаше с кичури,защото бяха много стегнати и седяха много време.
Няма да го повторя.Връзвам си косата,но гледам да не е много стегнато.
и аз съм го чувала това с връзването.Че може да ти се накъсва косъма от ластиците,и не е добре да е стегнато.Като цяло знам,че уврежда косата.
мм да има нещо такова, аз като се връзвам самия ми косъм се пречупва един вид, а ако се дръпне по - силно с ластика е яно, че се отскубват и косми, но това не значи, че ще оплешивееш ..![]()
Просто редувай опашките я с някоя плитка, я с пусната коса и няма да имаш проблеми .. (:
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Ако го стягаш прекалено,започва да ти капе косата .. и се уврежда,защото,както каза Хилари,косъмът се пречупва. Ако седи така дълго време по някога има възможност да се увреди защотата му .. Но чак сериозни увреждания - едва ли...
You know my motivation..Given my reputation..Please excuse me - I don't mean to be rude.. but tonight I'm f*ckin' you!