.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 40 от общо 40

Тема: Sooo....alone

Град
    on the dark side of the moon
    Здравей 1во - съгласна съм с umri, но ще дам и мой съвет. Допреди известно време един мой близък приятел беще в същото положение. Той е симпатяга ( е малко не е от най-разговорливите, но това няма никакво значение) Та той ходеше 4 год с 1 момиче и се разделиха. И оттам - след няколко забивки - яката депресия, чe не може дa си намери гадже, че не знае как да си общува, че това, чe онова. Какво ли не правихме - запознавахме го, излизаме, по фейсбук с някви го свързваме и не става. И наистина товa му беше станала като фикс идея. И в един момент - случайно се запозна с 1 момиче, което е лудо влюбено в него, но той вече е на философията :"за никой и за нищо не ми пука" ( аз не одобрявам това много, много, но щом е щастлив....), в момента се кефи на живота и на гаджето, не влага много чувства, редовен секс, излиза се, флиртува си и т.н И наистина е щастлив. НО НЕ ЗАРАДИ ГАДЖЕТО, А ЗАЩОТО НЕ МУ ПУКА - ПРОСТО С ЕКЕФИ НА ЖИВОТА! Специално за теб - моят съвет е да се съсредоточиш върху себе си - спортувай, запиши се в някакъв клуб или инициатива или курс. Именно чрез странични дейности, хората се срешат и запознават. НЕ СТОЙ ВЪВ ВАС ПРЕД КОМПА! Това няма да помогне! Познавам много готини момчета, които нямат гаджето, но имат супер много интереси, т.е когато се видя с тях ми е интересно и забавно! Ако нямаш свои интереси – как ще впечатлиш едно момиче? ( дискотеките не са много голям интерес). Запиши се някъде, където ходят много хора, с които може да се запознаеш! ( може би някаква инициатива в училище или нещо по-глобално? ) Не позволявай щастието ти да зависи от това дали имаш гадже! А за приятелите – намекни им, че те пренебрегват! И наистина не се влюбвай във всяко момиче, което ти обърне внимание. И това да си без гадже в никакъв случай не трябва да означава самота, а 18 си, не на 60 ! Усмихни се, отпусни се, огледай се за интересни неща и хора около себе си, излез от вас и се забавлявай )) Успех!

anonymous708973
    Guest
    Ще се чувствам по абсолютно същия начин след няколко месеца. С тая разлика, че няма да искам любов, а просто да върна времето назад.
    Егати.

Запълвай си времето с нещо и слушай какво ти говори umri. Пичът ги разбира нещата.

Супер фен Аватара на againstyou
    Град
    Несебър ;]
    Ее гледай само колко си млад,толкова много връзки ще имаш за напред.Горе главата.Прекалено си чувствителен,не обръщай внимание,нали знаеш-те губят.

Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    Авторе ти си моето женско аз само, че при мен е още по - зле ..
    И моето бе

Пич, слушай к'во ти говори umri и изобщо не се занимавай да слушаш другите.
    I had hoped you'd see my face, and that you'd be reminded
    That for me it isn't over yet.

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    Охх станахте 3,избора вече е много труден
    >>DjBelev<<

Не трябва да си отчаян в нищо, което правиш, защото то никога няма да стане.

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Цитирай Първоначално написано от miminko

Към автора-съгласна съм с umri (брей, за втори път).
    Кога беше първият? Пак та питам, че не ми отговори, тва твойто луфтче ли е на снимката?
    Temet Nosce

벨야카

Да бе 100 % е така даже не знаеш кво е да се влюбиш, споко още те тресат хормоните ще ти мине .
    Никога не променяй тази част в теб, която ме обича ...

Град
    Студентски град
    Не бе,пиленце.Не ми се е наложило още да си пускам снимки на задника по форуми.
    Разочароваш.., а иначе още повече щеше да разочароваш.
    Temet Nosce

벨야카

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от umri

Към автора-съгласна съм с umri (брей, за втори път).
    Кога беше първият? Пак та питам, че не ми отговори, тва твойто луфтче ли е на снимката?
    Не бе,пиленце.Не ми се е наложило още да си пускам снимки на задника по форуми.

Лъже според мен

И що ми се отклонявате от темата,аз тука съм тъжен вие са хубавото дупе на miminko говорите...
    >>DjBelev<<

Хубавите неща се случват, когато най-малко ги очакваш! спри да мислиш за това да си намериш момиче, не го превръщай във фикс идея. Жимотът е пред теб, не бързай. Радвай се на свободата си, защото после ще ти липсва!

Град
    Студентски град
    Цитирай Първоначално написано от ForzaFelipe
    И що ми се отклонявате от темата,аз тука съм тъжен вие са хубавото дупе на miminko говорите...
    Не е нейно. Тя маалко повече месце има.
    Temet Nosce

벨야카

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си