- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Дали всичко е наред ?
ЗдравейтеПускам темата за да отговорят по опитните и изпадалите в такива ситуации хора..ще започна с това ,че от скоро си имам приятел,което за мен е страхотно като се има на предвид в каква депресия бях попаднала преди него (заради 1 смотаняк) но както да е ..Смея да кажа,че точно такова момче съм искала и съм се надявала скоро да срещна а именно : държи се внимателно с мен,общуваме постоянно,казва ми мили неща,иска да е с мен ..може би ще кажете,че това си е съвсем нормално но скоро не бях срещала такова отношение просто
До тук всичко супер обаче много бързо станаха нещата,и за това обвиняван себе си..бях му казала,че не искам да избързвам ,за да не бъда наранена отново а и пък да се опознаеме малко повече..но на първата ни среща аз си позволих да го целуна,защото прсото не знаех как да реагирам (той това очакваше и просто седяхме и се гледахме и така реших) ..в това няма нищо лошо според мен,но от този момент всичко се разви светкавично,започна да ме нарича с мили имена,всичко е много хубаво наистина..но се страхувам да се радвам ,да не би нещо да се прецака както е започнало така бързо ..И другото което е някой от бившите му са от неговото училище,и ме заляха с приятелства в фб само и само да хванат края
![]()
много зле..на този етап няма за акво да ревнувам но не ми е приятно опредеелно да ми искат приятелства и да разбирам кои са (винаги много съм се дразнела ако разбера ,че има трет човек м/у мен и мето момче,направо започват да ми очернят хубавите емоций) просто се страхувам,да не би всикчо да не е наред исках просто да споделя мерси ако евентуално някой ще изкаже мнение
![]()
~•Inlסּwэ wIth yסּu •~·
Спокойно.. ситуацията ми беше 1 към 1.. Аз го целунах първа,повечето бивши са му от даскало и ме засипват с фб фрз... иии супер бързо започна да се развива всичко...
Ама карахме 3 години заедно.. !няма смиъсл да се притесняваш! Просто си намерила точния човек.. Честито! Радвам се а теб!
![]()
You know my motivation..Given my reputation..Please excuse me - I don't mean to be rude.. but tonight I'm f*ckin' you!
Първоначално написано от XxNymphetaminexX
Благодаря![]()
![]()
![]()
~•Inlסּwэ wIth yסּu •~·
Радвай се на момента.Не мисли какво ще стане,а живей за момента.
Наистина,не се притеснявай от бившите,освен ако нямаш наистина основателна причина.Това,че ти искат приятелство е досадно,но не мисля че е опасно.Човещинка - да видиш новото гадже на бившия,всички го правим![]()
Щом си почувствала, че трябва да го целунеш и си направила така - няма лошо .. а щом той си го е чакал, както казваш .. Това не мисля, че би трябвало да определя колко време ще сте заедно ... пък колкото до бившите му - не им давай притялества и така![]()
Да съм казала, че отказвам се?!
Просто не позволявай да се меши трето лице във връзката ви.
И не си мисли ''как ще ми се провали връзката''и от сорта,защото ще стане,ако си го мислиш.А просто живей за момента.
Именно живей за момента! Просто бъди щастлива и недей да навлизаш в паранои.. А колкото до приятелстава, отказвай ги, тези момичета не са ти никакви, а просто някакви клюкарки..
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
не са ти никакви, а просто някакви клюкарки..[/quote]
определено си права (колко зле са хората на днешно време да не изпуснат нещо вместо да гледат себе си)
~•Inlסּwэ wIth yסּu •~·
Не им давай приятелства и не ги отразявай, това с милите имена няма нищо лошо в него, ако към тях ти почне да ти казва, че те обича и т.н това вече може да те притеснява, защото е неосъзнат![]()
Най-пухкавия
LOVE Най-Пухкавата (H)
Моят похват е радвай се на връзката, защото повечето връзки колкото и дълги и прекрасни да са свършват рано или късно и пак ти е гадно. Но ако започнеш да се пазиш от това да не бъдеш наранена няма да изпиташ радоста от връзката, няма да си изживяла хубавите моменти отдай се на емоциите и чувствата си и няма да сбъркаш
поне аз така правя винаги давам максимума от себе си, някой момичета се възползват и ми се качват на главата ми, но има и такива който също като мен дават максималното и тогава всичко е розово и прекрасно
![]()