- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- въпрос относно ескапел :С
Здравейте , на 20 години съм . Снощи пих Ескапел , на 15-тата минута след "гафа" . Въпроса ми е има ли някаква вероятност да съм бременна ? Моля Ви успокойте ме , че ще полудея чесно :С Менструацията ми свърши на 01.03 :С т.е. не съм в овулация
Ех, на 20 и не може една листовка да прочете...ама форумите ги знае...
Хайде без упреци , ако обичаш. Листовката съм я прочела , просто искам съвет от хора с подобен с проблем ! Моля Ви по тематаПървоначално написано от Schneeflocke
![]()
K'во да се прави, не обичам. Аконаистина си мислиш, че няк'ви форумни хлапета знаят по-добре от хората, написали листовката, проблемът ти е по-сериозен от скъсан презерватив. За течение в черепа става дума.Първоначално написано от lqlq20100
Кога трябва да си в овулация?
Листовката чете ли я, че процентът успеваемост на метода е 84-88%?
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
след 8-9 дни трябва да съм в овулацияПървоначално написано от kalpazanka
Може да бъркам... Но за да забременееш, гафа не трябва ли да се е случил докато СИ БИЛА в овулация.. Хем не си била в овулация, хем си пила Ескапел .. и питаш дали си бременна.
Поне да не беше писала, че си на 20, да не се излагаш![]()
dream1707, много си права.
Тогава за чий хикс пи ескапел?!Първоначално написано от lqlq20100
![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Моме не се коркай, хапчето работи, не си първата която го пие![]()
Нищо ти няма..
Но всъщност:
Наистина щом не си в овулация,защо изобщо си пила Ескапел,бе момиче.. ?? Както и да е.. Можеш да дишаш спокойно.. Не си бременна..
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥