- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Филмирате ли се ?
Здравейте, искам да ви попитам филмирате ли се т.е. правите ли си грандиозни изводи от малки и незначителни постъпки на вашата половинка? Как да ги преодолея, как да ги преодолее тя/той Споделете![]()
Спираш да се филмираш и толкова.
Намираш си друга работа.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Да, много много много. Иначе щеше да ми е толкова скучно... Като ми отърва се филмирам като не ми отърва се "разфилмирам" много лесноЖивея във фантазиите си.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Аз вечно съм във филма,смятам да отида някъде за актьор или за сценарист![]()
>>DjBelev<<
същотоПървоначално написано от ForzaFelipe
![]()
и да излезна за малко набързо се връщам..нови епизоди![]()
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
Ами да,ама се старая да гледам малко по-земно и нормално на нещата.
Филмирам се .. определено.. и то за почти всичко![]()
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
Преди повече, сега вече почти не.
И азПървоначално написано от VaMpiRKaTaaa
![]()
На мен така ми е добре, но това филмира повечето хора около мен.
И спря да се върти за миг земята..
Старая се напоследък да се нагаждам и да не забелязвам гафовете, а ако става въпрос за проява на егоизъм, се старая да постъпвам по абсолютно същия начин като него. Последната тактика е адски ефективна. Така той по-добре осъзнава какво съм имала предвид и защо еди кога си съм му отправила забележка.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
..
Търсещият щастие е като пияния,който не може да намери пътя към дома си,но все пак знае,че има дом! ;]
Филмите рлз.
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN
Да, много
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Да, много. За щастие в последно време успявам да се контролирам.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Да, но не винаги е добре.
Наскоро те видях и сърцето ми се разтуптя!
Разпали се пожар и не мога да го изгася...
Не. Познавам, обаче, едно момиче дето постоянно в някви филми са вкарва. Има приятел ама ся туй, ама ся унуй- големи глупости според мен. Прай си интриги![]()
![]()
Постоянно, направо откачам, просто се побърквам. Мисля си, че могат да станат кви ли не гадости и като измисля няква велика тъпотия просто не ми излиза от главата. Поне си стоят само за мен и на никой не казвам, че ще ме помислят за чиста откачалка. Ах, как ми идва да се застрелям дори сега.
Не съм излизала от филма дори.
Постъпи грешно... с правилното момиче.