- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- възможно ли е как мислите
Въпросът ми е ако едно момче ви каже на живо << правиш ли кафенца>> означавали, че възнамерява да ви кани ,дано ме разбрахте но моят случай е такъв с момчето се познаваме от 1 година и си пишехме по скайпа а като се видим в даскало си казвахме едно здр и закачки и много работи се случиха през тази 1 година и чесно казано нещата които правеше клоняха че изпитва нещо към мен и аз неиздържах и му казах че имам нещо към него той ми каза че не безраличен и че ще говорим в даскало но тъка и недойде затова аз реших да отида при него приказвахме си изглеждаше леко притеснен то и аз тъка бях. Питаме няколко пъти как съм абе общи работи си приказвахме и той ми вика кафенца правиш ли и аз да , и тогава дойде един негов приятел и се заговориха нещо и аз му казах че тръгвам и той след малко ще дойда да те видя но после него видях и тъка но като съм близо до него той прави глупости надявам се ме разбирате прави се на мъжкарче и аз незнам .Дано ме разбрахте какво искам д ави кажа ако има грешки се извинявам но бързахИ БЕЗ ГЛУПОСТИ АКО МОЖЕ
правя всичко правя![]()
Давам ти 14 години максимум.![]()
Според мен и той не знае какво иска...
--------------------------------------------------------
Ама че тъп начин за покана за кафе .
yep.Първоначално написано от InloveAgain
Вероятно ти е намекнал за кафе..знам щото и аз съм го казвал. [-o<
Can It All Be So Simple ?
Неграмотност ftw.
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN
ама тя се била извинила предварително ве брат..Първоначално написано от FuckedUp
![]()
Can It All Be So Simple ?
Може да те харесва/да те обича(не знам как е на твоя език) ..
Може да е искал да те покани, но уви.. няма как да разбереш, прекъснали са ви..
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
Не знам..може би те харесва.Тва е бахти тъпото-кафенце правиш ли![]()
I remember your name crying in a rain
When you left and close my door
I remember myself in my emptiness
Waiting for a special call…
Eric <3 Pam <3 Jessica <3 True Blood <3