- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Мини преси на батерии?
Здравейте,от известно време се чудя дали въобще има мини преси,които са на батерии?Тъй като съм с къдрава коса,но бретона ми е прав и ми трябва мъничка и компактна преса,която да си нося в чантата.
честно казано не съм чувала, но може да си вземеш мини с кабел и да си я носиш пак в чантата :P . .
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
Ами аз се надявах да има на батерии,защото са по-практични,а и не навсякъде има контакти,където да включа тази с кабела.Първоначално написано от Pamaa
![]()
![]()
![]()
![]()
Абе хора вие като пишете мислите ли?!
Как мислиш,че някакви си мижави батерии ще захранят преса?!
![]()
![]()
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Не се бях замисляла честно казано,просто една приятелка беше споменала,че може и да има и реших да питам.![]()
За сега май не са измислили, но има време.
Наскоро те видях и сърцето ми се разтуптя!
Разпали се пожар и не мога да го изгася...
Знаеш ли колко батерии ще ти трябват, за да захранят каквато и да е било преса, която работи на 110-220 V ток.. представи си, след като една малка батерия е 1,5 V.. И аз съм с къдрава коса и бретон и като се изправя и пръскам леко с лак и ми държи до следващото къпане, само ако искам го оправям открая на 120-140 градуса.. Със сигурност по-добре пяна/лак/вакса отколкото да ми се къдри през няколко часа, особено сега от влажното време и да го минавам на 200 градуса всеки ден..
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."