- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Носите ли ножове в училище
Сложим съм ножа в раницата ,че да не ме изгонят таман последна година.
Който нож вади от нож умира са казали хората...НА мен НЕ ми трябва нож,бокс,пистоле,снайпер,ат омна бомба в училище предпочитам да разчитам на хората които са с мен!!!Интересно ми е тези които носят тези п*чи въшки в тях дали знаят как да ги използват защото от 6-7 клас не е никък добре да лежиш по интернати,после затвори...
Задължително два ятагана и едно швейцарско. Ако остане място, понякога си взимам и катаната, за по-сигурно. ^^
^![]()
![]()
Аз не нося, за к'во ми е ? Нали има момчета да ме защитават![]()
Вие добре ли сте бе, да носите нож в училище![]()
На къде отиваме..ужас. Един спрей е къде-къде по-добре както за притежателя, така и за околните. Пф. Ама аз и такова не нося.
Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.
Нож ли ?Не, за какво ми е![]()
I remember your name crying in a rain
When you left and close my door
I remember myself in my emptiness
Waiting for a special call…
Eric <3 Pam <3 Jessica <3 True Blood <3
Що се учудвате на въпроса на момчето?
Един съученик беше донесъл пепелянка в кутийка.![]()
Не, тогава не ми беше смешно да знам, че зад мен има отровна змия, независимо че беше само 20-тина сантиметра и в кутийка.
what the F...Първоначално написано от PinkPan7her
![]()
![]()
two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]
И аз така казах, като я видях.![]()
Стига бе хора само аз ли се отбранявам с нокторезачка.![]()
![]()
Връх на упоритостта: да набираш грешна парола, докато компютърът се съгласи.
На фона на http://canadaknives.com/images/sr.jpg моя е като пластмасов![]()
![]()
НЕ!! А и ако ме хванат биха ме изключили на секундата!
то си е сериозен нож, и се надявам да не ми се налага да го използвам...
Против това съм да се носи нож в училище. Иначе колекционирам ножовеимам 10на, ама всеки е специален по своемо
Някой път трябва да пратиш снимка на колекцията си.Имам интерес към оръжия
да мн ясно с по един нож във всеки чорап 1 газов пистолет в якето една въздушна пушка на рамо и по една тежка картечница във всяка рака ... нещо като тоя съм ...
![]()
СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.
Не,естествено.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!
До там не съм стигнала, нямам нужда от нож.
When I let go by a day without talking to you, that day's just no good... (
И аз съм така.Имам даже повече от 10 ножа,2 въздушни пушки и арбалетПървоначално написано от VeliCullen
![]()
Аз съм с една въздушна пушка и харпун ,който ива нужда от ремонт...
Иначе ножовете са:
Този, който пуснах на колумбия, боен нож, добре балансиран, изключително остър, не съм го използвал срещу животно или недай си боже човек.
Един нож полу-самоделка, острието което закупих (то цял нож ама дръжката беше пластмасова), изключително тъп, като закупих, острил съм го повече от 6 часа, с тъп връх(всмисъл заоблен), дръжката я счупих и направих нова от плексиглас.
Един нож-ловен на дядо ми, много добра стомана, за всичките му години на употреба (повече от 50) е острен само няколко пъти. Дръжката е от еленски рог, обработена, гладка.
Имам и два сгъваеми ножа... един на викторинокс, който взимам по походи, много лек и остър... другия е малко по-голям за около 10лв го взех, естествено го наострих, него го взимам за малко по-сериозни преходи
Не . . . не ми трябва. В даскало не сме като в затвор, вярно, всеки ден половината се сбиват за нещо, но те са момчета.
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
нося си швейцарско ножче, щото ми върши работа за всякакви неща
нож като нож, или други оръжия не нося от няколко години
+Първоначално написано от LaChupacabra
![]()
muscle,добра колекция.Имам стоманен нож с еленски рог 30 см,тва няма нито чупене нито затъпяванеИначе имам мачете,някакъв за 40 лева,дето ме лъгаха,че е от тия на Зелените Барети,2 японски ками,дето стават само за убиване,една пеперудка и още поне 5 сгъваеми чекиики дето съм си ги купувал като по-малък.Из балкана ходя само с тоя с еленския рог,щото знам,че ако го изпусна 1 път няма да ми се счупи
Бтв,къде ходиш на походи?Аз имам село в Стара Планина.
![]()