- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Носите ли ножове в училище
Пхахахах, да, аз вадя ножа и дефилирам с него из коридорите, в тази мирна и кротка сграда, пълна с неагресивни същества, чиято единствена работа е да си учат уроците и в междучасията да ходят да пият вода и да си хапнат здравословна храна от лавката.Да, това е УЧИЛИЩЕ.Първоначално написано от meganet
Има разлика от даскало до даскало и не навсякъде стават драматични побои, знам, но е напълно разбираемо някой да се страхува, най - малкото защото ходи на място, където се събират тийнове... Променливи, обидчиви, избухливи тийнове.Във всяка гимназия има човеци и с трите качества, нали?А не всеки има приятели, готови да се бият за него.Аз пък да речем нямам желание някой да се бие с мене и за мене, да викам компании и т.н. А и не всички нападения се нуждаят от подготовка.Може да стане инцидентна схватка.Винаги и навсякъде има рискове... И е нормално човек да го е страх.Но не, той се прави на интересен разбираш ли...
Идеята ми е, че има хора, които се чувстват по - сигурни с някакво оръжие, без желание да колят наоколо.Аз също често съм носила в училище, макар че на мене ми е по - нужно когато съм сама или на улицата.