.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Тема: warcraft3 ..

Супер фен Аватара на maksimal
    Град
    В къщи...

warcraft3 ..

Дръпнах си warcraft3 (да разцъкам малко дота), инсталирах го и като го пусна седи 2-3 секудни черен екран и ме изхвърля от играта чува се онзи звук когато възникне грешкa (error) но не ми изписва нищо..

пп: отначало ми изписваше "Auto Config" , но спря след 2-3 пускания. може ли нещо да е от разделителната способност на монитора..
    Dream..
    Think...
    Do...
    Live...
    Be...

Едва ли.

Играй LoL DotA sucks :P

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Супер фен Аватара на Jus7DreamBoy
    Цитирай Първоначално написано от GregoryHouse
    Едва ли.

Играй LoL DotA sucks :P
    пуу имах друго мнение за теб
    СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
    Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
    Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
    Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.

Ами първо и аз си мислех така. Обаче после се замислих. В Дота имаш 5 героя. Играят си там 2-3 ганкера 1 пушер и 1 гора. ганкерите и вършат раотата. Пушера гъта тауъри. Тоя в гората само си фарми 30 мин. След това тоя от гората излиза убер ояден и омазва целия им тийм 1в5...малко леймаво не ми мислиш ли? Да не говорим, че кастърите лейт гейм стават супер юзлес. Лича с тая нова 200дмг дето ми бие ...все едно нещо ми прави на 25лвл.

В LoL са премахнали идеята фарми като луд в гората докато твойте правят 4в5 и после излизаш и изнасяш. Няма OP герои стил ояден на макс Void. Рядко 1 герой може да килне 2ма други сам. Много повече е наблегнато на teamfight-a и ганковете. По изгодно е и откъм пари и всичко...а и далеч по забавно. Имаш различни видове атаки и защити (magic, physical). Можеш да си развиеш героя по 2-3 начина, което води със себе си уникалност и доста голяма разлика в геймплея.

П.п: Не съм някъв див фен на LoL. Просто от време на време поцъквам с едни приятели. Сравнил съм 2те игри от чисто любопитство.

Ontopic: Вероятно проблема е в играта, я нещо не си кракнал, я нещо калпава версия...

Lupus in fabula

Голям фен Аватара на lmao
    Ами първо и аз си мислех така. Обаче после се замислих. В Дота имаш 5 героя. Играят си там 2-3 ганкера 1 пушер и 1 гора. ганкерите и вършат раотата. Пушера гъта тауъри. Тоя в гората само си фарми 30 мин. След това тоя от гората излиза убер ояден и омазва целия им тийм 1в5...малко леймаво не ми мислиш ли? Да не говорим, че кастърите лейт гейм стават супер юзлес. Лича с тая нова 200дмг дето ми бие ...все едно нещо ми прави на 25лвл.

В LoL са премахнали идеята фарми като луд в гората докато твойте правят 4в5 и после излизаш и изнасяш. Няма OP герои стил ояден на макс Void. Рядко 1 герой може да килне 2ма други сам. Много повече е наблегнато на teamfight-a и ганковете. По изгодно е и откъм пари и всичко...а и далеч по забавно. Имаш различни видове атаки и защити (magic, physical). Можеш да си развиеш героя по 2-3 начина, което води със себе си уникалност и доста голяма разлика в геймплея.

П.п: Не съм някъв див фен на LoL. Просто от време на време поцъквам с едни приятели. Сравнил съм 2те игри от чисто любопитство.

Ontopic: Вероятно проблема е в играта, я нещо не си кракнал, я нещо калпава версия...
    в гарена в бг роом 20, друго няма да намериш
    So much anger aimed in no particular direction
    Just sprays and sprays

Голям фен Аватара на asp1r1n94
    Град
    София
    Неее няма OP в LoL...
    Всичко е до тактика и кого ще нападне първи отбора...
    Играя в Европа ,пиши да цъкаме

Супер фен
    GregoryHouse по- некомпетентно мнение не бях виждал. Кастърите в лейт гейм стават съпорт герои. Те стоят отзаде и пускат disable с това помагат на керитата да разцепват по бързо героите. Също така могат и да спасяват и да правят доста мизерии. Ако играеш в гарена 10340300 room съм съгласен за 30 минути фарм, но по- нагоре няма да те оставят да дишаш та какво остава да се нафармиш и след това да им разцепиш целия отбор.

Нали знаеш, че лича няма да ти направи нищо с 200 дмг, но ти пък хептен. Има frost armor, има нова за slow, ако е в късна игра бъди сигурен че ще имам минимум аганим и хекс. Ако си с меле няма да можеш да го докоснеш.

Първия заклет дотър се обади... чак се учудвам, че не си ме предизвикал още 1в1.

Наиграл съм се на дота. Точно, че ставаш един съпорт с кастера, а в LoL си оставаш dmg dealer. В дота има 1 ефективен начин да си развиеш героя, в LoL има поне 2, понякога и повече. Както казах, много повече е наблегнато на teamfights и teamplay. Не съм виждал нито 1 герой досега да може да изрине 4-5 противникови. А в дота, идва 1 кери и рине цял тийм...добре.

Lupus in fabula

Голям фен Аватара на lmao
    Първия заклет дотър се обади... чак се учудвам, че не си ме предизвикал още 1в1.

Наиграл съм се на дота. Точно, че ставаш един съпорт с кастера, а в LoL си оставаш dmg dealer. В дота има 1 ефективен начин да си развиеш героя, в LoL има поне 2, понякога и повече. Както казах, много повече е наблегнато на teamfights и teamplay. Не съм виждал нито 1 герой досега да може да изрине 4-5 противникови. А в дота, идва 1 кери и рине цял тийм...добре.
    пак казвам
    в гарена-бг руум 20, няма да намериш абсолютно никакъв тйймплей
    So much anger aimed in no particular direction
    Just sprays and sprays

Град
    В къщи...
    аве превърнахте ми темата в ш*бана спам тема какъф ми е проблема, какво ми пишете ! омг! не съм я направил за да обсъждате wow или дота е по добре а за да ми помогнете по проблема!
    Dream..
    Think...
    Do...
    Live...
    Be...

Ако знаехме мислиш ли че нямаше да ти кажем ... Изтегли я на ново от тук http://zamunda.net/details.php?id=7820&hit=1 сложи всички пачове глупости и виж дали ще ти прави проблем ...

Град
    В къщи...
    нестава

сигурен съм, че е от резолюцията. Как мога да променя резолюцията на WARCRAFT3 ( не на компа ) ???
    Dream..
    Think...
    Do...
    Live...
    Be...

ся тегля warcraft-a и ще видя че много ми се до игра TD ....

Град
    В къщи...
    да отбележя само че да се промени резолюцията без да се влиза в играта ..
    Dream..
    Think...
    Do...
    Live...
    Be...

Град
    В къщи...
    up
    Dream..
    Think...
    Do...
    Live...
    Be...

Град
    В къщи...
    сигурен съм че е от разделителната способност на монитора, защото като бях със старите монитори (CRT, мисля че ми беше 16 инча) и си тръгваше warcraft-a нормално, но като си смених монитора с acer "x223w", спря да си тръгва нормално
    Dream..
    Think...
    Do...
    Live...
    Be...

Всичко хубаво ама не мога да го подкарам на Windows 7 тоя warcraft всичко от замунда изтеглих не ще и не ще...

Град
    В къщи...
    д*ба много ми се доцъка
    Dream..
    Think...
    Do...
    Live...
    Be...

Град
    В къщи...
    Има напредък. Инсталирах си нов DirectX и ме пуска в играта, но отново черен екран и същото пише "Input not supported". Ако натисна ALT и F4 излизам от играта...
    Dream..
    Think...
    Do...
    Live...
    Be...

Град
    В къщи...
    Може да локвате темата. Изтеглих си една програма с която се променя резолюцията на "Warcraft 3" и се оправи... Благодаря на тези които се отзоваха.
    Dream..
    Think...
    Do...
    Live...
    Be...

Повече от фен Аватара на dem0to
    Град
    Internet
    Абе който му се играе дота да каже в кой руум.И да си каже никнеима

Always remember that you are special and there's always somebody who likes you

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си