Цитирай Първоначално написано от GregoryHouse
Ами първо и аз си мислех така. Обаче после се замислих. В Дота имаш 5 героя. Играят си там 2-3 ганкера 1 пушер и 1 гора. ганкерите и вършат раотата. Пушера гъта тауъри. Тоя в гората само си фарми 30 мин. След това тоя от гората излиза убер ояден и омазва целия им тийм 1в5...малко леймаво не ми мислиш ли? Да не говорим, че кастърите лейт гейм стават супер юзлес. Лича с тая нова 200дмг дето ми бие ...все едно нещо ми прави на 25лвл.

В LoL са премахнали идеята фарми като луд в гората докато твойте правят 4в5 и после излизаш и изнасяш. Няма OP герои стил ояден на макс Void. Рядко 1 герой може да килне 2ма други сам. Много повече е наблегнато на teamfight-a и ганковете. По изгодно е и откъм пари и всичко...а и далеч по забавно. Имаш различни видове атаки и защити (magic, physical). Можеш да си развиеш героя по 2-3 начина, което води със себе си уникалност и доста голяма разлика в геймплея.

П.п: Не съм някъв див фен на LoL. Просто от време на време поцъквам с едни приятели. Сравнил съм 2те игри от чисто любопитство.

Ontopic: Вероятно проблема е в играта, я нещо не си кракнал, я нещо калпава версия...
в гарена в бг роом 20, друго няма да намериш