- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- нормално ли е
здр значи правих секс с приятелката ми.. тя беше се беше обръснала обаче само по путкат*, по гъза й имаше косми, видими и това малко ме отблъсна, добре де не малко....
мнения ?
Първоначално написано от krissy7
разбирам ти смеха, темата не е ебавка и ако ми се изхилиш ей така пред очите как ще ти обърна носа....
мислех да й намекна ама както точно ... то не върви ебаси филма мн странна ситуация мамка му ... и ако още някой му е смешно да знае че майка му съм ебал !
1во ок щом удряш момичета , това говори много хубаво за теб и 2ро не ми се прави на мъж в тийн форум ми ае като си толкова отворен да те вида ... мърша незадоволена
Обичам !
Автора е поредния говедар, който не знае как дори да говори с приятелката си. Сигурно ходиш с някоя тъпа кифла, която не знае как се казва, че да ти върже.
Ходи се гръмни.
ПП. Големите отворковци по форумите обикновенно са страхливи мишки с комплекси в истинския живот![]()
Ами говори с нея...Щом сте гаджета би трябвало да можете да говорите на такива теми...Кажи и го деликатно, за да не се почувства обидена..
П.П. Но иначе брат, сори, ама наистина е смешно![]()
:lol:
--------------------------------------------------------
това е кофти..представям си какво е на пипане..кажи и някак си на майтап,но не грубо да я обидишПървоначално написано от jiko04
благодаря на сериозните мнения наистина!! искам подчертая пак че темата не е ебавка!
тея дето ми се смяхте и ми приказвахте за комплекси мога съвсем отговорно да ви кажа - пишете ЛС и да се срещнем някъде, било то в моя град или във вашия !! недейте да сте толкова отворени пред клавиатурите мишки долни.
по темата : и аз мислех деликатно да й намекна обаче ддз.........доста кофти ми звучи, като няква зверска критика..иначе си говорим свободно на тая тема!
Eclipsercho не си пробвай късмета като ме наричаш мишка в реалния живот !
Не заплашвай!
На по колко години сте? Ти перфектно епилиран ли си?
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Внимавай да не ти обърне носа и на тебе!Първоначално написано от BlueFace
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Внимавайте, че праща закани по ЛС да идва с "3ма авери"Иска град и адрес
![]()
Дадох му координати и го питах сам не може ли да се бие, че ще вика трима.. още не ми е отговорил мъжагата![]()
Писна ми от смешници, ей..![]()
Интересно ми е тия тримата авери като го питат закво ще ходат до твоят град какво ще им отговори?Първоначално написано от Eclipsercho
- Ами приятелката ми има косми в газа и хората в 1 форум ми се смяха и за това общо взето....
Ей, пишлегар, Хасково, ул. Бузлуджа, №30, ет. 2, ап. 5.
Идвай с 3-ма или 13-ма. Ти си решаваш. Аз ще си викна само 1, ако бъдеш така добър да ме уведомиш кога да те чакам. Ако ли не, ще работя с тръбата.![]()
А относно приятелката ти... Е, "човек", ти си пропаднал. Момичето сигурно е като голямата стъпка в заден план, а ти, който се срамуваш да й го кажеш деликатно, си тръгнал да се отваряш на момчета по форумите, които сигурно имат по малко косми по задника отколкото възлюбената ти...
...
Чакай бе!! Релеф!!! Ти ли си?!?!![]()
Може ли да сте толкова зле ? чак адреси си давате ще се биете бетер животните сте.
Едит: Само къде не се душите, а направо си казвате къде сте![]()
Не отричам. Животно съм. Той поиска, аз му го давам. Да не каже, че се стискам.
Мразя ей такива отворковци и ми е забавно да ги бия. Наречете ме садист... Ваша работа.
Както и да е де... Тоя няма да дойде...![]()