.
Затворена тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

нормално ли е

здр значи правих секс с приятелката ми.. тя беше се беше обръснала обаче само по путкат*, по гъза й имаше косми, видими и това малко ме отблъсна, добре де не малко....
    мнения ?

Град
    София
    Кажи и деликатно....

Обичам !

Цитирай Първоначално написано от krissy7

разбирам ти смеха, темата не е ебавка и ако ми се изхилиш ей така пред очите как ще ти обърна носа....

мислех да й намекна ама както точно ... то не върви ебаси филма мн странна ситуация мамка му ... и ако още някой му е смешно да знае че майка му съм ебал !

1во ок щом удряш момичета , това говори много хубаво за теб и 2ро не ми се прави на мъж в тийн форум ми ае като си толкова отворен да те вида ... мърша незадоволена
    Обичам !

Супер фен Аватара на Eclipsercho
    Град
    In another dimension
    Автора е поредния говедар, който не знае как дори да говори с приятелката си. Сигурно ходиш с някоя тъпа кифла, която не знае как се казва, че да ти върже.

Ходи се гръмни.

ПП. Големите отворковци по форумите обикновенно са страхливи мишки с комплекси в истинския живот

Такива кифли сте, че си приличате като две капки боза..
    Цитирай Първоначално написано от Altamira
    много странно, как веднага решихте, че нищо ми няма, само щото са ме продали за 3 пъти девствена и защото 2 пъти ми късаха химена?
    Цитирай Първоначално написано от ubuntureload
    Заааааееби... кви са тия 23 годишни които е6ат деца ... Ужас и страдание!!! Да позная има кола и те вози до McDonald's най-редовно за да ти купи детско меню?!?!?!

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Ами говори с нея...Щом сте гаджета би трябвало да можете да говорите на такива теми...Кажи и го деликатно, за да не се почувства обидена..

П.П. Но иначе брат, сори, ама наистина е смешно :lol
    :

--------------------------------------------------------

Голям фен Аватара на kiki1991
    Град
    Ловеч/В.Търново

Re: нормално ли е

Цитирай Първоначално написано от jiko04
    здр значи правих секс с приятелката ми.. тя беше се беше обръснала обаче само по путкат*, по гъза й имаше косми, видими и това малко ме отблъсна, добре де не малко....
    мнения ?
    това е кофти..представям си какво е на пипане..кажи и някак си на майтап,но не грубо да я обидиш

благодаря на сериозните мнения наистина!! искам подчертая пак че темата не е ебавка!

тея дето ми се смяхте и ми приказвахте за комплекси мога съвсем отговорно да ви кажа - пишете ЛС и да се срещнем някъде, било то в моя град или във вашия !! недейте да сте толкова отворени пред клавиатурите мишки долни.

по темата : и аз мислех деликатно да й намекна обаче ддз.........доста кофти ми звучи, като няква зверска критика..иначе си говорим свободно на тая тема!

Eclipsercho не си пробвай късмета като ме наричаш мишка в реалния живот !

колко си жалък само ...
    Обичам !

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Не заплашвай!

На по колко години сте? Ти перфектно епилиран ли си?

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Град
    In another dimension
    Цитирай Първоначално написано от jiko04
    Eclipsercho не си пробвай късмета като ме наричаш мишка в реалния живот !

Копееелееее, уплаших се, брато. Виж целия треперя

Смешка

Цитирай Първоначално написано от krissy7
    колко си жалък само ...
    +1

много странно, как веднага решихте, че нищо ми няма, само щото са ме продали за 3 пъти девствена и защото 2 пъти ми късаха химена?
    Заааааееби... кви са тия 23 годишни които е6ат деца ... Ужас и страдание!!! Да позная има кола и те вози до McDonald's най-редовно за да ти купи детско меню?!?!?!

Цитирай Първоначално написано от BlueFace
    Ами говори с нея...Щом сте гаджета би трябвало да можете да говорите на такива теми...Кажи и го деликатно, за да не се почувства обидена..

П.П. Но иначе брат, сори, ама наистина е смешно :lol
    :
    Внимавай да не ти обърне носа и на тебе!

Град
    In another dimension
    Внимавайте, че праща закани по ЛС да идва с "3ма авери" Иска град и адрес

Дадох му координати и го питах сам не може ли да се бие, че ще вика трима.. още не ми е отговорил мъжагата

Писна ми от смешници, ей..

Цитирай Първоначално написано от Eclipsercho
    Внимавайте, че праща закани по ЛС да идва с "3ма авери" Иска град и адрес

Дадох му координати и го питах сам не може ли да се бие, че ще вика трима.. още не ми е отговорил мъжагата

Писна ми от смешници, ей..
    Интересно ми е тия тримата авери като го питат закво ще ходат до твоят град какво ще им отговори?
    - Ами приятелката ми има косми в газа и хората в 1 форум ми се смяха и за това общо взето....

Град
    In another dimension
    Хахахахах ^

anonymous768631
    Guest
    Ей, пишлегар, Хасково, ул. Бузлуджа, №30, ет. 2, ап. 5.
    Идвай с 3-ма или 13-ма. Ти си решаваш. Аз ще си викна само 1, ако бъдеш така добър да ме уведомиш кога да те чакам. Ако ли не, ще работя с тръбата.

А относно приятелката ти... Е, "човек", ти си пропаднал. Момичето сигурно е като голямата стъпка в заден план, а ти, който се срамуваш да й го кажеш деликатно, си тръгнал да се отваряш на момчета по форумите, които сигурно имат по малко косми по задника отколкото възлюбената ти...

...

Чакай бе!! Релеф!!! Ти ли си?!?!

Може ли да сте толкова зле ? чак адреси си давате ще се биете бетер животните сте.
    Едит: Само къде не се душите, а направо си казвате къде сте

anonymous768631
    Guest
    Не отричам. Животно съм. Той поиска, аз му го давам. Да не каже, че се стискам.
    Мразя ей такива отворковци и ми е забавно да ги бия. Наречете ме садист... Ваша работа.
    Както и да е де... Тоя няма да дойде...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си