Много ще съм ви благодарна, ако ми отговорите бързо. Имам акне по гърба от около година, две. Момиче съм на 14 години. Преди нямах по лицето. Зимата обаче имам няколко пъпки и мисля, че е от студа. Когато времето се стопли лицето ми се успокоява. Гърбът ми е по голям проблем. Имам и в областта на гърдите. Не мога да облеча нещо по разголено. През лятото не нося потници. Знам, че има много хора като мен. Пробвах много кремове, но ефект почти нулев. Мама реши да отида на дерматолог. Вече знам един при, които приятелка на братовчедка ми се излекува. Интересувам се, ако някои е ходил при дерматолог помага ли му? Знам, че при всеки е различно, но горе долу за колко време може да ми се изчисти гърба и колко ще ми струва. За период от около 2-3 месеца може ли да видя резултат. Мама се притеснява, защотто съм алергична към много неща, а може да ми дадат антибиотик и дано не се изрина. Ест. Ще се консултирам и с личната лекарка първо. Другата или по другата седмица ще си запиша час и се надявам до юни, юли да се оправя. Дано да има резултат. Чувала съм, че всички, които са отиишли на лекар се управят. Мерси предварително. Чао!